Έρχονται οι «Μουντιαλίτος»

Έρχονται οι «Μουντιαλίτος»
Γνωρίζετε τα μυστικά των μεγάλων επιτυχιών της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου; Ήρθε η ώρα να τα μάθετε με τον πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο!

Η MVPublications αναβιώνει την εποχή του «Έρικ Καστέλ» και του «Τερματοφύλακα γιατρού» και ξαναφέρνει τα κόμικς στη ζωή μας.

Από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου κυκλοφορούν οι «Μουντιαλίτος»! Η αληθινή ιστορία της Εθνικής Ομάδας προς το Μουντιάλ του 2014 αλλά και προς την κατάκτηση του Euro 2004, μέσα από μια σπάνια εικονογραφημένη έκδοση.Οι «Μουντιαλίτος» θα κυκλοφορήσουν σε έξι πολυτελή μηνιαία τεύχη που θα σας ταξιδέψουν στο όνειρο που ζούμε την τελευταία δεκαετία παρέα με τους ποδοσφαιριστές και όλους τους πρωταγωνιστές! Ένα κόμικ για μικρούς και μεγάλους με άγνωστες ιστορίες, που είναι όλες εικονογραφημένες και αξίζει να τις κρατήσετε για πάντα στο αρχείο σας.Η συγγραφή των κειμένων ανήκει στον άνθρωπο που έζησε τα πάντα από «μέσα», τον υπεύθυνο Τύπου της Εθνικής Ομάδας Μιχάλη Τσαπίδη, και η εικονογράφηση του κόμικ στον διακεκριμένο σκιτσογράφο Φώτη Φωτίου!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014, 14:49