Σε εξέλιξη βρίσκεται η 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Την άμεση ανάκληση των τριών απολύσεων στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» ζητούν οι εργαζόμενοι του σταθμού την ίδια ώρα που τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 9 π.μ. της Δευτέρας (22/01), έως τις 9 π.μ. της Τρίτης (23/01), για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό και στην ιστοσελίδα του σταθμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους που εργάζονται στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», αποφάσισαν, επίσης, την κήρυξη 24ωρης απεργίας, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr».

Στο μεταξύ, στην προετοιμασία για τη μετάβαση σε όμιλο για τα δύο κομματικά μέσα στα οποία είναι βασικός μέτοχος ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας στην Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι τρεις απολύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης