Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 13.00 θα μεταδοθεί ζωντανά η αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τη Ρούμπιν Καζάν, σε μια μονομαχία με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους 16 του θεσμού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, θα προσπαθήσουν παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ρωσική Πρωτεύουσα να εξασφαλίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο τη ρώσικη ομάδα, που προκρίθηκε δεύτερη από τον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά τα ρεπορτάζ και τις όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών , από το στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας στα Δελτία Ειδήσεων του ΑΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, στις 22:05 live από τον ΑΝΤ1, έρχεται και η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε στην Ιταλία. Ο Δικέφαλος του Βορά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους 32 του θεσμού, δοκιμάζεται στο Ούντινε από την τοπική ομάδα, η οποία και φέτος πρωταγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα, αναζητώντας ένα αποτέλεσμα, που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς της Τούμπας.
Αμέσως μετά, στις 00:05 ακoλουθεί η εκπομπή Europa League Live με τον Ιάκωβο Φιλιππούση με πλούσιο ρεπορτάζ από τις δύο ελληνικές αναμετρήσεις, σχολιασμό και δηλώσεις. Επίσης, όλη τη δράση με τα γκολ από τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των 32 του θεσμού, θα τα δείτε μόνο στο Europa League Live με τον Ιάκωβο Φιλιππούση, στον ΑΝΤ1.

Οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές μάχες των Ελληνικών Ομάδων, αλλά και των κορυφαίων Ευρωπαϊκών στο Europa League, παίζουν και μεταδίδονται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης