Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα θα απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κανάλια OTE SPORT. Ξεχωρίζουν οι τρεις μεγάλοι τελικοί στα Κύπελλα Ισπανίας, Γερμανίας και Γαλλίας το Σάββατο 30 Μαΐου, που ο OTE TV θα προβάλει ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια και θα καλύψει με την εκπομπή «ΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΩΝ». Στην Ιταλία, αυλαία ρίχνει η Serie A, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διοργάνωση του La Liga World Challenge, που θα διεξαχθεί σε Αυστραλία, Μαρόκο και Αμερική και θα φιλοξενήσει κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας, όπως Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ και Σεβίλλη. Την καλυψη των αγώνων έχει αναλάβει ο OTE TV.

Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες στο OTE Cinema on Demand, Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών από τον animator του «ΓΟΥΟΛ-Υ» και «Ψηλά στον Ουρανό» και το The Hunger Games: Επανάσταση-Μέρος Ι και η κωμωδία Ζητείται Κουμπάρος, ενώ στο OTE CINEMA 1HD αυτή την εβδομάδα κάνει πρεμιέρα η κωμωδία Ανυπόφοροι Γείτονες με τον Σεθ Ρόγκαν και τον Ζακ Έφρον. Εξαιρετικές οι επιλογές και στο OTE CINEMA 2, όπου θα προβληθει το οσκαρικό Μία Κάποια Εκπαίδευση, αλλά και στο Village Cinema όπου κάνει πρεμιέρα η η ρομαντική κομεντί Λόγια και Εικόνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρωμα Κυπέλλου έχει το πρόγραμμα του OTE TV αυτή την εβδομάδα, με τρείς τελικούς σε Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία να προβάλλονται αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT, το Σάββατο 30 Μαΐου. Το πρώτο σφύριγμα γίνεται στην Γερμανία για το DFB Pokal, με τις Βόλφσμπουργκ και Ντόρτμουντ να ρίχνονται στη μάχη για τον τίτλο στις 21.00, στο OTE SPORT 1HD. Ακολουθεί ο τελικός του Coupe de France, όπου έρχονται αντιμέτωπες Οσέρ και Παρί Σεν Ζερμέν στις 22.00 στο OTE SPORT 2HD, ενώ στις 22.30 στο OTE SPORT 3HD αρχίζει ο μεγάλος τελικός του Copa del Rey με τις δύο φιναλίστ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα να δηλώνουν πανέτοιμες για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην εκπομπή ΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΩΝ του ΟΤΕ TV, το φίλαθλο κοινό θα ενημερωθεί για όλα τα νέα των ομάδων πριν τους μεγάλους τελικούς (19.00, OTE SPORT 1HD), ενώ μετά τη λήξη του αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα και τη στέψη του Κυπελλούχου Ισπανίας, η εκπομπή θα καλύψει τον απόηχο όλων των αναμετρήσεων (OTE SPORT 3HD).

Αυλαία ρίχνει αυτή την εβδομάδα και το Ιταλικό πρωτάθλημα στον OTE TV. Μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων σε Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία, σειρά έχει το Ιταλικό με τη διεξαγωγή της τελευταίας, 38ης αγωνιστικής. Ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά την αναμέτρηση Ελλάς Βερόνα-Γιουβέντους το Σάββατο 30 Μαΐου (19.00, OTE SPORT 2HD) και από τους αγώνες της Κυριακής 31 Μαΐου ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Νάπολι-Λάτσιο (21.45, OTE SPORT 3HD), Φιορεντίνα-Κιέβο (21.45, OTE SPORT 2HD) και Ρόμα-Παλέρμο (21.45, OTE SPORT 1HD).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας, όπως οι Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ και Σεβίλλη θα συμμετάσχουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στο La Liga World Challenge και θα βρεθούν αντιμέτωπες με ομάδες από όλο τον κόσμο. Αυστραλία, Μαρόκο και Αμερική θα φιλοξενήσουν τα φιλικά παιχνίδια, που θα ξεκινήσουν στο τέλος Μαΐου. O OTE TV, μέσα από τα κανάλια OTE SPORT δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της «στρογγυλής θεάς» να δουν τις αγαπημένες τους Ισπανικές ομάδες και να γνωρίσουν νέες ομάδες από Αμερική, Αυστραλία και Αφρική. Η εκκίνηση γίνεται την Πέμπτη 28 Μαΐου με τον αγώνα Βαλένθια-Κολούμπους Κρου (02.30, OTE SPORT 1HD), την Παρασκευή 29 Μαΐου η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει την Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ (13.00, OTE SPORT 1HD), ενώ Τετάρτη 3 Ιουνίου στις η Βιγιαρεάλ αγωνίζεται απέναντι στην Μπρισμπέιν Ρόαρ (12.00, OTE SPORT 2HD).

Ελληνικές κωμωδίες σε πρώτη προβολή, ξεκαρδιστικά animation, απολαυστικά πρωταγωνιστικά δίδυμα και κλασικές κομεντί αυτή την εβδομάδα, κάνουν ακόμη πιο διασκεδαστικό το πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του OTE TV.

Στο OTE Cinema on Demand, πρεμιέρα κάνουν αυτή την εβδομάδα η ταινία κινουμένων σχεδίων Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών από τον animator του «ΓΟΥΟΛ-Υ» και «Ψηλά στον Ουρανό» Λουί Κλισί, το The Hunger Games: Επανάσταση-Μέρος Ι με τους Τζένιφερ Λόρενς, Λίαμ Χέμσγουορθ, Γούντι Χάρελσον και Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και η κωμωδία Ζητείται Κουμπάρος.

Στο OTE CINEMA 1HD οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακαλουθήσουν σε πρώτη προβολή την κωμωδία Ανυπόφοροι Γείτονες με το πρωταγωνιστικό δίδυμο Σεθ Ρόγκαν και Ζακ Έφρον (Πέμπτη 28 Μαΐου, 21.00), αλλά και το animation επιστημονικής φαντασίας Απόδραση από τον Πλανήτη Γη, με τις φωνές των Μπρένταν Φρέιζερ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Τζέσικα Άλμπα (Κυριακή 30 Μαΐου, 21.00), επίσης σε πρώτη προβολή στη ζώνη Family Time.

Εξαιρετικές οι επιλογές και στο OTE CINEMA 2, όπου ξεχωρίζει το οσκαρικό Μία Κάποια Εκπαίδευση με τους Κάρεϊ Μάλιγκαν, Πίτερ Σάρσγκαρντ και Άλφρεντ Μολίνα (Σάββατο 30 Μαΐου, 22.00), ενώ στο πλαίσιο του αφιερώματος του καναλιού στον ισπανόφωνο κινηματογράφο, αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί το Among Wolves για την ιστορία ενός παιδιού που έζησε 12 χρόνια ανάμεσα σε λύκους (Τρίτη 2 Ιουνίου, 22.00).
Πρεμιέρα κάνει στο Village Cinema η ρομαντική κομεντί Λόγια και Εικόνες με τον Κλάιβ Όουεν και την Ζουλιέτ Μπινός, την Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 22.00.

Με νέα επεισόδια συνεχίζεται από την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 18.20 η δημοφιλής σειρά του Animal Planet HD, Too Cute! με πρωταγωνιστές τα πιο χαριτωμένα κατοικίδια του πλανήτη και σε κάθε νέο επεισόδιο παρουσιάζει τα πρώτα στάδια της ζωής τριών μικρών ζώων, από τη στιγμή της γέννησής τους μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Ημέρα για τα παιδιά είναι η Δευτέρα 1 Ιουνίου στο Disney Junior που φιλοξενεί από τις 10.00 ένα πλούσιο αφιέρωμα με τις πιο δημοφιλείς σειρές του καναλιού, όπως η Πεντάμορφη και το Τέρας, η Πριγκίπισσα Σοφία, ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ, το Mickey Mouse Clubhouse.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης