Φιλιππάκης για δημοσίευμα των Παραπολιτικών: Φθηνό λασπολόγημα, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019, 13:29
Φιλιππάκης για δημοσίευμα των Παραπολιτικών: Φθηνό λασπολόγημα, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

«Ομολογώ πώς αυτή τη φορά τα «Παραπολιτικά» με την… ερευνητική τους δημοσιογραφία κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους!» αναφέρει σε δήλωση του ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης αναφερόμενος στη σαββατιάτικη εφημερίδα.

Παράλληλα, ο κ. Φιλιππάκης σημειώνει τα εξής:

«Επειδή σε τέτοιου είδους φτηνά λασπολογήματα, τον πρώτο λόγο έχει η δικαιοσύνη και αμέσως μετά η ιατρική επιστήμη, αντί απάντησης καταθέτω μόνο τα εξής σχόλια:

»Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία η ανακάλυψη «επ αυτοφώρω»… πολιτικοδικαστικής συνομωσίας σε δημόσιο χώρο (εστιατόριο) με δεκάδες παριστάμενους. Συνήθως οι συνευρέσεις «εγκληματικών συμμοριών» γίνονται στα κρυφά, ενίοτε δε και σε αμπάρια φορτηγών πλοίων.

»Συνιστά παγκόσμια πρωτοτυπία έντυπο να καταγγέλλει για συνομωσίες τον εαυτό του. Θυμίζω ότι η Γιάννα Παπαδάκου, κορυφαία δικαστική ρεπόρτερ, την περίοδο που ελήφθησαν τα… φωτογραφικά ντοκουμέντα εργαζόταν στον Όμιλο των «Παραπολιτικών».

»Συγχαρητήρια λοιπόν για μία ακόμη μνημειώδη γκάφα, από τις πολλές που μας διασκεδάζουν τα Σαββατοκύριακα, μέσω των σελίδων της… έγκυρης εβδομαδιαίας εφημερίδας».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019, 13:33