Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν είναι οικονομικό το θέμα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 09:47
Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν είναι οικονομικό το θέμα»
Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά για πρώτη φορά για το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1 και τους λόγους για τους οποίους δεν έχει υπογράψει ακόμα για τη νέα σεζόν.

«Δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά θέμα αξιοπρέπειας. Ο ΑΝΤ1 οφείλει να συνυπολογίσει τα 24 χρόνια συνεργασίας μας όχι με βάση τους αριθμούς. Το ηθικό μέρος είναι για εμένα πάνω από το οικονομικό. Σε αυτό είμαι απόλυτος και τραβάω κόκκινη γραμμή. Η τιμή, η ηθική και η αξιοπρέπεια ως επαγγελματία είναι αυτά που πρέπει να συνυπολογίσει. Δεν με νοιάζουν όλα τα τρισεκατομμύρια του κόσμου. Τα έχω γραμμένα στα παλιότερα υποδήματά μου όλα τα λεφτά του κόσμου. Τραβάω κόκκινη γραμμή και, όταν νιώσω ότι αυτά προσβάλλονται, είμαι απέναντι. Να διευκρινίσω ότι δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο ακόμα από τον ΑΝΤ1. Όποτε και να το νιώσω, θα σταθώ απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να βλάψει τις αξίες αυτές» είπε στην εφημερίδα «Espresso» και συνέχισε:

«Σαφέστατα και θα δεχθώ μείωση φέτος ανεξάρτητα με το τι έχει γίνει πέρυσι. Καταλαβαίνω τις δύσκολες περιόδους που διανύουμε στη χώρα και τις επιταγές των καιρών για κουρέματα και περικοπές. Το θέμα για μένα όμως είναι ηθικό, όχι οικονομικό. Μην αισθανθώ ότι κάποιος θέλει να περάσει την κόκκινη γραμμή που έχω βάλει από την αρχή της επαγγελματικής μου πορείας. Και σας τονίζω ότι ακόμη τουλάχιστον δεν έχω νιώσει να γίνεται κάτι τέτοιο από την πλευρά του ΑΝΤ1».

Για τα διάφορα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως δεν έχει υπογράψει λόγω της μείωσης των απολαβών του είπε:

«Αυτά τα σχόλια που γράφονται είναι κακόβουλα και αναληθή. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση γενικά, ενώ αντίθετα εγώ είμαι αυτός που τους έχω κάνει τρεις διαφορετικές προτάσεις που δεν έχουν σχέση με τα οικονομικά. Με νοιάζει όμως, σεβόμενος την έως τώρα συνεργασία μας, να ξεκαθαρίσω τι πρόκειται να κάνω με πόσους, με ποιους και πόσες ώρες. Όπως θα έκανε κάθε επαγγελματίας και μάλιστα έχοντας αποδείξει ότι επί τόσα χρόνια είμαι μαχητής πρώτης γραμμής».

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 10:28