Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας, κατά τη διάρκεια του οποίου το όνομά του συζητήθηκε όσο κανενός, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στην tv με την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος», με το concept με το οποίο ξεκίνησε.

Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθη, ότι έχει δεχθεί μείωση μισθού και… ότι τίποτα δεν είναι όπως παλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχει μια διαφορά στην Ελλάδα. Δέκα χρόνια μετά βρισκόμαστε σε μια χώρα που δεν έχει σχέση με το 2000, όταν πρωτογυρίστηκε η εκπομπή. Συναντώ βοσκούς με λάπτοπ, ανθρώπους που άφησαν την πόλη και επέστρεψαν στα χωριά τους, συναντώ και πολύ απογοητευμένους ανθρώπους πια. Πρόσφατα μπήκα σε ένα φροντιστήριο και έπαθα σοκ με αυτά που μου έλεγαν τα παιδιά. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν τους δίνεται καμία ευκαιρία…» εξηγεί ο Γρηγόρης.

Όσον αφορά στην περίοδο των «παχυλών» μισθών στην τηλεόραση και τη φούσκα που έσκασε, ο Γρηγόρης απαντά: «Δεν τη θεωρώ φούσκα. Έτσι είναι η τηλεόραση από τη γέννησή της ως πρόσφατα. Είκοσι χρόνια τώρα, αυτό ήταν το δεδομένο. Αυτό που ζούσαμε γενικά στην Ελλάδα ήταν μια “φούσκα”. Πιστεύω ότι απλώς είναι ένα τέλος εποχής. Εγώ θυμάμαι τη ζωή μου πριν από την τηλεόραση και ήταν πολύ δύσκολη σε οικονομικό επίπεδο. Έχω νιώσει τι θα πει να μην έχεις λεφτά. Στην τηλεόραση πάντα ήταν καλά τα πράγματα, απλώς τώρα αλλάζει μια εποχή».

Επιπλέον, ο παρουσιαστής παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθη στην καριέρα του, τα οποία δεν θα ξαναέκανε, ενώ για τη μείωση του μισθού του τονίζει: «Δεν θα μπορούσα ποτέ για έναν σταθμό που μου έδωσε δουλειά τις καλές εποχές να μη δουλέψω στις δύσκολες με λίγα. Δεν γίνεται στα καλά μαζί και στα κακά χώρια. Και σας λέω ότι δεν έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα».

ΠΗΓΗ: Star

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης