Σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Χατζηπαναγής μιλάει για τη μυθιστορηματική του ζωή και αφηγείται την πορεία του από την Δυναμό Τασκένδης στον Ηρακλή, στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Θρύλοι των Γηπέδων» σε παραγωγή COSMOTE TV, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάνη (Παρασκευή 21/12, 21.00).
Ο «Νουρέγιεφ» του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως χαρακτηρίστηκε, οδήγησε τον Ηρακλή στην κατάκτηση του μοναδικού του τίτλου, του Κυπέλλου Ελλάδας το 1976, ενώ κατόρθωσε να υπερβεί τους οπαδικούς διαχωρισμούς και να αγαπηθεί από όλους τους φιλάθλους. Το επεισόδιο πλαισιώνει μουσικά η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα και η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι – Γέφυρες γνώσης», σε παραγωγή COSMOTE TV, για το έργο των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων και την επιρροή τους στον σύγχρονο κόσμο.
Το πρώτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Κοσμολογία – Οι απαρχές της φιλοσοφίας» είναι αφιερωμένο στους πρώτους Έλληνες φιλοσόφους, (Προσωκρατικούς) και ανατρέχει στις απαρχές της φιλοσοφίας, περίοδο κατά την οποία τα θέματα που απασχολούσαν τους στοχαστές σχετίζονταν με τη γέννηση του σύμπαντος και την εξήγηση του φυσικού κόσμου. (Τρίτη 25/12, 22.00)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης