Οι Αλβανοί του κόσμου στη Zougla TV

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 13:58
Οι Αλβανοί του κόσμου στη Zougla TV
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται μια εκπομπή στην αλβανική γλώσσα.

Κάθε Κυριακή θα προβάλλεται μια αυτοσχεδιαστική ωριαία εκπομπή αποκλειστικά για μετανάστες από την Αλβανία που ζουν και εργάζονται σε όλον τον κόσμο.

Πρόκειται για μια εκπομπή με καυστική σάτιρα για τα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την κοινή γνώμη σε Αλβανία και Ελλάδα αλλά και με διευρυμένη θεματολογία που θα επιλέγουν οι δυο παρουσιαστές, με γνώμονα το χιούμορ και την προσωπικότητα τους.

Το Internet ως μέσο τούς εκφράζει απόλυτα γιατί είναι το πιο σύγχρονο είδος επικοινωνίας, με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική ελευθερία από κάθε άλλο μέσο της εποχής μας.

Η εκπομπή θα επικεντρώνεται στις κοινές αξίες των δύο λαών.

Ο Κώστας και η Γιούλη έχοντας ξεκινήσει οι ίδιοι ως μετανάστες γνωρίζουν τις ανάγκες για ενημέρωση όλων των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα. Ωστόσο, μέσω της εκπομπής θα προσφέρονται χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με την ελληνική μεταναστευτική πολιτική και ό,τι συμβαίνει σε Αλβανία και Ελλάδα.Φιλοδοξία της εκπομπής είναι να δημιουργηθεί ακόμα μία γέφυρα επικοινωνίας, ώστε να αναδειχθούν όλες τις κοινωνικές άξιες που μας ενώνουν.

Συντονιστείτε στην εκπομπή «Αλβανοί του Κόσμου» κάθε Κυριακή 15:00-16:00, που θα μεταδίδεται από την Τηλεόραση της Ζούγκλας


Ο πρωταγωνιστής αυτή την Κυριακή είναι ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου, ο όποιος μιλάει για το καινούργιο θεατρικό σενάριο που γράφει και τα δικά του σχέδια για το μέλλον.Επίσης θα παρουσιαστεί ένα διαφορετικό ρεπορτάζ. Η κάμερα τoυ zougla.gr επισκέφτηκε το αλβανικό σχολείο της Αθήνας και βρήκε τους μικρούς πρωταγωνιστές, τα παιδιά που με πολλή αγάπη απαγγέλλουν ποιήματα γνωστών Αλβανών συγγραφέων.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 14:55