Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το δημοσίευμα του zougla.gr

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016, 16:18
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το δημοσίευμα του zougla.gr
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός για το δημοσίευμα του zougla.gr σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη με τον εκδότη του Πρώτου Θέματος Τάσο Καραμήτσο.

Η ανακοίνωση:

Για άλλη μια φορά η αποσπασματική χρήση υποκλαπεισών τηλεφωνικών συνομιλιών από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων καταλήγει σε σκόπιμη παραποίηση του περιεχομένου τους προκειμένου να κατασκευαστούν "παραμύθια για αγρίους" με πολλή λάσπη και ψέμματα. Η φαιδρότητα της ιστορίας δεν επιδέχεται καν διάψευσης, απλώς προκαλεί θυμηδία σε όποιον τη διαβάσει.

Η χρήση και αναπαραγωγή μάλιστα ηχητικού υλικού από ερευνώμενη δικογραφία εκθέτει τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν και χειρίζονται την υπόθεση και καταδεικνύει τη σκοπιμότητα της μεθοδευμένης άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προσφύγει για μια ακόμη φορά ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως έχει πράξει σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν και έχει δικαιωθεί, προκειμένου να λογοδοτήσουν για μια ακόμη φορά ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Θωμαίδης και ο "γνωστός" κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016, 19:05