Ποιος αγαπάει το «περίμενε» την εποχή που το αύριο είναι ήδη… σήμερα; Ποιος περιμένει όταν μπορεί να παραγγείλει το smartphone που θέλει πριν καν κυκλοφορήσει ή να πάρει το τελευταίο game, πρώτος;

Το Public μοιράζεται την ίδια ανυπομονησία με σένα! Η νέα καμπάνια με την ανεβαστική μουσική που σου φτιάχνει τη διάθεση αποτυπώνει με δημιουργικό και νεανικό τρόπο τα στοιχεία που συνδέουν το Public με τους «ανυπόμονους» επισκέπτες του. Η περιέργεια όχι δεν σκοτώνει τη γάτα… αλλά σε βγάζει σε άλλους κόσμους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός skater που θέλει να είναι μέσα στα πράγματα, ο βιβλιοφάγος που ανυπομονεί να διαβάσει το τέλος του βιβλίου, ο ενήλικας που θέλει ξανανιώσει παιδί, το ζευγάρι που βλέπει όλες τις σεζόν της αγαπημένης του σειράς σε ένα σαββατοκύριακο έχουν ένα κοινό, είναι όλοι ανυπόμονοι! Οι πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας του Public τα ζουν όλα πιο γρήγορα, πιο έντονα, πιο πολύ: Είναι μέσα σε όλα, πάνω απ’ όλα, μπροστά σε όλα! Τη νέα καμπάνια συνοδεύει το τραγούδι ‘’Be mine’’ του γαλλικού συγκροτήματος Ofenbach και υπόσχεται να μας συνεπάρει με το ρυθμό του, φέτος το καλοκαίρι!»

Για ακόμη μία χρονιά, το Public, με την πληρέστερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας είναι ο απόλυτος προορισμός για να βρεις χιλιάδες προϊόντα, από smartwatches έως τα καλύτερα ηχεία.Γιατί μόνο στο Public, όλα αυτά για τα οποία ανυπομονείς γίνονται πραγματικότητα! Τα πολύ-αναμενόμενα smartphones και laptops, τα gadgets που βιάζεσαι να πιάσεις στα χέρια σου, τα βιβλία που θα γίνουν τα επόμενα bestsellers, τα παιχνίδια για τα οποία θα μιλούν όλοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όλα όσα ανυπομονείς, ο προορισμός είναι ένας!

Και μην ξεχνάς ότι το Public.gr έχει εξελιχθεί στο 1ο ελληνικό MarketPlace, ένα τεράστιο online mall με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία με νέες κατηγορίες και προϊόντα, για να βρίσκεις ό,τι αναζητάς μόνο με μερικά κλικ!

Ανυπομονείς για όλα τα παραπάνω; Ανυπομονείς για Public!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης