Οι Απαράδεκτοι επέστρεψαν στους δέκτες με αποκαλύψεις απείρου κάλλους!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, 18:23
Οι Απαράδεκτοι επέστρεψαν στους δέκτες με αποκαλύψεις απείρου κάλλους!
Στην εκπομπή «Τι νέα» του Mega το βράδυ της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου είχαμε τη χαρά να δούμε ξανά στους δέκτες μας την τηλεοπτική παρέα που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη, αυτή των «Απαράδεκτων».

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Μπέζος μίλησαν για το σήριαλ που λάτρεψε σχεδόν όλη η Ελλάδα και ανέφεραν μάλιστα και κάποια περιστατικά που τους συνέβησαν λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου δήλωσε: «Εμένα με διέλυσε, δεν μου πήγε όμορφα, το βρήκα στην πορεία. Είχα μάθει να είμαι στον κόσμο μου, με τους φίλους μου, με ιδιαίτερους ανθρώπους, δεν είμαι κοινωνική και δεν είμαι ακόμα. Ξαφνικά αυτό ήταν μεγάλο τζετ λαγκ και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ ότι πάω κάπου να φάω και να μου λένε όλοι “γεια σου, τι κάνεις, Δήμητρα”. Θυμάμαι ήμουν σε Ανάσταση και ερχόταν όλη η εκκλησία να με φιλήσει, έπαθα κρίση πανικού. Πολύ όμορφο ήταν, πολύ αγάπη γνήσια και πηγαία, αλλά κάποια στιγμή υπάρχει και μια υστερία, την οποία δεν την άντεξα. Μετά όμως τη διαχειρίστηκα και κούλαρα. Μου πήρε χρόνο. Αποσύρθηκα και δεν ήθελα να δουλέψω».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πάλι είπε: «Είχα πάει θυμάμαι σε μια εκκλησία στην Πιερία, Πάσχα ήταν, και πάω πίσω πίσω. Και αρχίζει ένα σούσουρο και γυρνάει όλος ο κόσμος να κοιτάξει. Σε κάποια στιγμή σταματάει ο Παπάς και λέει “θα κοιτάτε εδώ που ψέλνουμε ή θα κοιτάτε τον ηθοποιό;”».

Και ο Γιάννης Μπέζος με τη σειρά του εξομολογήθηκε: «Αυτό που έζησα εγώ, όχι ακριβώς μετά τους "Απαράδεκτους", αλλά αρκετά χρόνια μετά, ήμουν σε κάτι διόδια στην εθνική και σταματάω να πληρώσω. Με κοίταζε αυτή καλά καλά. Μου δίνει τα ρέστα και μου λέει “σας θυμήθηκα, είστε οι Τρεις Χάριτες”. Λέω μετά “γι’ αυτούς παίζαμε;”».

Δείτε το βίντεο στο govastileto.gr  

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, 18:24