Για “ανυπόστατες φήμες” κάνει λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της Chipita, κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, διαψεύδοντας δημοσίευμα για “δήθεν ενδιαφέρον”, όπως το χαρακτηρίζει, για την απόκτηση του ΔΟΛ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέχεια σημερινού δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα “zougla.gr”, στο οποίo γίνεται λόγος για δήθεν ενδιαφέρον και κινήσεις του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου αναφορικά με την απόκτηση του ΔΟΛ, o ίδιος δηλώνει ότι:
“Ουδέποτε παρελήφθη τεύχος σχετικό με τον υπό εξέλιξη διαγωνισμό για την απόκτηση του ΔΟΛ και επιπλέον δεν υφίσταται κανένα σχετικό ενδιαφέρον. Δεν αντιλαμβάνομαι ούτε τους λόγους ούτε την πηγή από την οποία απορρέουν και αναπαράγονται αυτές οι ανυπόστατες φήμες”.

Η απάντηση του zougla.gr:

Δημοσιεύσαμε τη διάψευση προθέσεων του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου, επιχειρηματίας και ισχυρού άνδρα της εταιρείας Chipita για το φερόμενο ενδιαφέρον του, ως προς την απόκτηση του φακέλου για την εκποίηση του ΔΟΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απορούμε ωστόσο, γιατί ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρει μόνον εμάς ώς πηγή και διερωτάται μάλιστα αν υπάρχουν σκοπιμότητες.

Πληροφορούμε τον κ. Θεοδωρόπουλο ότι η είδηση περί του ενδιαφέροντός του για το ΔΟΛ δημοσιεύθηκε το πρωί της Πέμπτης 25ης Μαρτίου στο φύλλο της εφημερίδας “Δημοκρατία”.
Υπάρχει λόγος, ο οποίος επιβάλλει την μη διάψευση του δημοσιεύματος της συγκεκριμένης εφημερίδας;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης