Αύξηση κατά 120% περίπου σημείωσε η κυκλοφορία της εφημερίδας «VETO» σύμφωνα με τις προβλέψεις των πρακτορείων διακίνησης των εφημερίδων.

Ο υπερδιπλασιασμός της κυκλοφορίας της εφημερίδας συμβαίνει σε μία στιγμή που παρατηρείται καθολική πτωτική τάση στις κυκλοφορίες των εφημερίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισημαίνεται, επίσης, πως σε πείσμα του ακήρυκτου πολέμου που υπέστη η εφημερίδα «VETO» από την αρχή της κυκλοφορίας της, πολέμου που επεβλήθη από εκδοτικά συμφέροντα και μηχανισμούς, η εφημερίδα καταφέρνει, όχι μόνο να επιβιώνει αλλά και να ενισχύει την παρουσία της, αποδεικνύοντας έτσι πως ο αναγνώστης γνωρίζει να επιλέγει το πραγματικό δημοσιογραφικό προϊόν.

Όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες της εφημερίδας «VETO», η πρώτη προτεραιότητα είναι η ενημέρωση των αναγνωστών και αυτή τη μάχη τη δίνει το «VETO» κάθε Κυριακή, με μοναδικό όπλο τη δημοσιογραφική δουλειά της.

Ήδη οι αναγνώστες της εφημερίδας έχουν αντιληφθεί πως το «VETO» έχει ξεφύγει από τη λογική των προσφορών και της «σακούλας» και επικεντρώνεται αποκλειστικά στο αυθεντικό δημοσιογραφικό προϊόν. Αυτή τη συνταγή θα ακολουθήσει σε πείσμα των συμφερόντων που την πολέμησαν και την πολεμούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης