Στο επίκεντρο της χθεσινής εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» βρέθηκε η επίθεση που δέχθηκαν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου από τον Ηλία Κασιδιάρη, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Οι καλεσμένοι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, οι κ.κ. Γιακουμάτος, Πατούλης, Αϊβαλιώτης, Κατριβάνος, Παππάς, τοποθετήθηκαν στο ζήτημα του προπηλακισμού και της εξύβρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι τηλεφωνικές παρεμβάσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλου, καθώς και του Νίκου Μπογιόπουλου, δημοσιογράφου της εφημερίδας «Ριζοσπάστης».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρενέβη τηλεφωνικά και ο θείος του Ηλία Κασιδιάρη, Σωτήρης, ο οποίος έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιστατικό, χαρακτηρίζοντάς το ως μια άτυχη στιγμή του ανιψιού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τόσο τους παρευρισκομένους όσο και τους τηλεθεατές, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα μέλη της ομάδας χάντμπολ του Διομήδη Άργους, που έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα στις 29 Μαΐου, με την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ.

Παράλληλα, σχολιάστηκαν και τα αποτελέσματα της ανοικτής διαδικτυακής ψηφοφορίας της zougla.gr, που διεξήχθη το τελευταίο τριήμερο και που ανιχνεύει τις τάσεις του εκλογικού σώματος, μόλις μία εβδομάδα πριν από τις επαναληπτικές εκλογές.

Δείτε τα video με ολόκληρη την εκπομπή…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης