Τα πρόσωπα που συνθέτουν τη νέα κυβέρνηση, οι εκκρεμότητες κάποιων νέων στελεχών και γενικότερα όλες οι πολιτικές εξελίξεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε υπόθεση που αφορά στην εταιρεία του Γιώργου Βερνίκου, νυν υφυπουργού Ναυτιλίας, και το πρόστιμο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηθικό ζήτημα προκύπτει από τη στιγμή που αφενός ο κ. Βερνίκος παραδέχεται πως δεν ενημέρωσε προσωπικά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την εκκρεμότητα, ως όφειλε, και αφετέρου διότι η υπόθεση αυτή, που αφορά σε εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο Αθηνών, δεν έχει τελεσιδικήσει.

O υφυπουργός Ναυτιλίας παρενέβη τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κακώς μου επεβλήθη το πρόστιμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα ένα θέμα που σχολιάστηκε από τους παρευρισκόμενους της χθεσινής εκπομπής ήταν και οι Fast Track προσλήψεις στις οποίες προχώρησε ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Ζανιάς.

Καλεσμένοι του «Κίτρινου Τύπου» της Πέμπτης ήταν οι κ.κ. Δούκας, Μαντάς, Καλλιπολίτης, Μανουσάκης, Λουκέρη, Στυλόπουλος.

Δείτε τα video της εκπομπής:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης