Απευθείας παρέμβαση στην εκπομπή «Ζούγκλα»

Απευθείας παρέμβαση στην εκπομπή «Ζούγκλα»
Η εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου επιστρέφει εκ νέου στις οθόνες σας.

Στο επίκεντρο του ρεπορτάζ κατά την αποψινή εκπομπή μπαίνουν οι καταγγελίες-φωτιά για το Θεαγένειο Νοσοκομείο και τα γενόσημα. Παράλληλα θα παρουσιαστούν οι λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο στούντιο θα φιλοξενηθεί η μητέρα του βουλευτή της Χ.Α. Παναγιώτη Ηλιόπουλου και θα μιλήσει γύρω από τις τελευταίες προφυλακίσεις.

Απόψε στις 23.15 το βράδυ η εκπομπή θα μεταδοθεί από το EXTRA 3 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα το ASTRA TV θα την μεταδίδει στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Eπίσης η εκπομπή θα προβληθεί μέσω του OTE TV σε όλη την Ελλάδα αλλά και από το διαδίκτυο, μέσω του zougla.gr.

Τρόποι επικοινωνίας:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και μέσω της Τηλεόρασης της Ζούγκλαςπατώντας εδώ, ενώ όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και να συμμετέχετε στις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος», μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 211 5550 500 ή να στείλετε e-mail στο kitrinostypos@zougla.gr

Μπορείτε επίσης κατά τη διάρκεια της εκπομπής να στείλετε e-mail: kitrinostypos@zougla.gr εάν θέλετε η άποψη, το σχόλιο ή η καταγγελία σας να φτάσουν στο στούντιο, απ΄όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Kίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 23:31