Από τις διαφημίσεις που έχουν περάσει από τους δέκτες μας στην ελληνική τηλεόραση είναι και ορισμένες οι οποίες… έγραψαν Ιστορία! Με σπαρταριστές ατάκες που ακούγονται ακόμα σε παρέες και εκατομμύρια views στο youtube, είναι τα πιο δημιουργικά και δημοφιλή βίντεο, που εκτός από το να προωθούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες των εταιρείων, μας προσφέρουν και… άφθονα χαμόγελα!

Ελάτε να θυμηθούμε ορισμένες από τις πιο πρόσφατες εμβληματικές διαφημίσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι θυμόμαστε τη μεγάλη μεταγραφή… του Piou, τον φέρελπι σέντερ φορ από τη… Φανάρ Μπαχτσέ, που έφερε ο πρόεδρος,ο αλησμόνητος Τάκης Σπυριδάκης που τον χάσαμε πρόσφατα, με την αμίμητη ατάκα: «Εγώ το καθήκον μου το έκανα, σας έφερα το μαύρο το πιστόλι. Διαρκείας πάρτε… όλοι»!

Δείτε τη διαφήμιση της Wind:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκινητική διαφήμιση-ύμνος στις ανθρώπινες σχέσεις και ειδικά σε αυτή του πατέρα και της κόρης, από την μπίραα ΑΛΦΑ. Δείτε και θυμηθείτε τον μεσήλικα πατέρα που… αλλάζει τις συνήθειες του και μαθαίνει χορό μόνο και μόνο για να προσφέρει χαρά στον γάμο της κόρης του:

 

28 Μαΐου 2019. Η AEGEAN γιόρτασε τα 20α της γενέθλια και ευχαρίστησε τους πελάτες της που ήταν τόσα χρόνια δίπλα της με ένα τηλεφώνημα… έκπληξη, από τους κυβερνήτες και τα στελέχη της!

Δείτε τη ρεαλιστική διαφήμιση που έκανε αίσθηση:

 

Θυμάστε τον Γιάννη Ζουγανέλη, ως Αρχαίο Έλληνα, να… υποδέχεται τα νέα της μεγάλης νίκης κατά των Περσών; Νενικήκαμεν, με ανατροπή, και over, τον ακούμε να λέει στην ξεκαρδιστική διαφήμιση του ΟΠΑΠ!

 

 

Αυτή τη φορά ο Γιάννης Ζουγανέλης παρακολουθεί την… ποδοσφαιρική μάχη Ελλήνων-Περσών !

 

 

Η Vodafone μας γνωρίζει τον έρωτα του Κίτσου και της Τασούλας, που έχουν βάλει… GPS στον γάϊδαρο!

 

 

Στη διαφήμιση της COSMOTE, ο πωλητής γρήγορου φαγητού έξω από το γήπεδο μας ενημερώνει πως το λουκάνικο του ομορφαίνει… δεν παχαίνει, λέγοντας μια ατάκα που… έμεινε στη Ιστορία!

 

 

11880 και… Λίζα έλα να κάνουμε μπανάνα!

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης