«Ελληνίδα Σκάρλετ Γιόχανσον» αποκάλεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος την καλεσμένη του, Κλέλια Ρένεση.
«Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο και έμεινα τα πρώτα τρία χρόνια. Φύγαμε μαζί στην Αθήνα, ο μπαμπας γιατρός, γυναικολόγος» αποκάλυψε για τα πρώτα χρόνια της ζωής της και εξήγησε: «Ήθελε να γίνω γιατρός και έπρεπε όλα αυτά να τα έχω “για πρωινό”».

Παρά το διαζύγιο των γονιών της, όταν η ίδια ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, είπε: «Για τον μπαμπά έχω μεγάλο έρωτα, αλλά και με τη μαμά είμαι έτσι! Καθόλου (δεν με πείραξε το διαζύγιο)! Αυτό δεν το θυμάμαι καν. Για μένα ήταν δυο ξεχωριστά άτομα, ο Ανδρέας και η Τερέζα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία της όταν πήγε να σπουδάσει ιατρική στη Νάπολι της Ιταλίας: «Είχα τον πατέρα μου να μου λέει “φύγε έξω να ανοίξει και το μάτι σου”. Ήμουν στη Νάπολι για δυο-τρεις μήνες. Άλλαξα πολλές πόλεις στην Ιταλία. Έπαθα μεγάλο έρωτα με την Ιταλία!», ενώ παραδέχτηκε πως της άρεσε και πάρα πολύ ο ανδρικός πληθυσμός της χώρας: «Δεν καταλάβαινα καν τι μου λέγανε, αλλά μου άρεσε έτσι όπως τραγουδάγανε». Όσο για τους λόγους που βρέθηκε εκεί, αν και δεν ήθελε να σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο, δήλωσε: «Δεν ψηνόμουνα κι εγώ! Ψηνόμουν με την έννοια ότι ήθελα να ασχοληθώ με κάτι που είχε να κάνει με τον άνθρωπο. Εγώ μια ζωή ήθελα να φεύγω. Όταν μου πεις “φύγε και αλώνισε”, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Και θα το κάνω και συμφέρον μου!»

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης