Tα 136 Καταστήματα Forthnet συμμετέχουν στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2011!

Απλά – Ανθρώπινα – Οικολογικά

Τα καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη δράση στην προστασία του περιβάλλοντος, συμμετέχοντας σε μια σειρά από αξιόλογες ενέργειες. Στις 5 Ιουνίου, ο πλανήτης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και τα καταστήματα Forthnet θα συμμετέχουν με μια αξιοσημείωτη οικολογική ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011, όσοι επισκεφθούν ένα από τα 136 καταστήματα Forthnet, για να κάνουν κάποια νέα αίτηση, αγορά ή για να πληρώσουν τον λογαριασμό τους, θα πάρουν ένα οικολογικό δώρο: ένα φάκελο με σπόρους από αρωματικά βότανα! Πρόκειται για μια συμβολική ενέργεια από τα καταστήματα Forthnet, προκειμένου να διαδώσουν το μήνυμα για έναν πράσινο πλανήτη.

Συμμετέχουμε όλοι, φυτεύοντας αυτούς του σπόρους, διότι ένα μικρό βήμα από τον καθένα από εμάς είναι ένα μεγάλο βήμα για το περιβάλλον. Τα ίχνη μας ας είναι πράσινα! Τα καταστήματα Forthnet αποδεικνύουν για άλλη μία φορά την οικολογική τους ευαισθησία, προσθέτοντας στο ενεργητικό τους ακόμα μία περιβαλλοντική δράση.

Ήδη από το 2008, σε συνεργασία με τον Φορέα Ανακύκλωσης Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών (ΑΦΗΣ Α.Ε) και την εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε., τα καταστήματα Forthnet είναι στη διάθεση όλων όσων θέλουν να ανακυκλώσουν μπαταρίες ή μικροσυσκευές, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του οικοσυστήματος. Περισσότεροι από δύο τόνοι μπαταρίες και 16 τόνοι μικροσυσκευών, συνολικά 18 τόνοι, συγκεντρώθηκαν για ανακύκλωση στους ειδικούς κάδους που βρίσκονται εντός των καταστημάτων Forthnet!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο 4 Ιουνίου, τα καταστήματα Forthnet σας περιμένουν με ένα οικολογικό δώρο: σπόρους αρωματικών βοτάνων προκειμένου να κάνουμε όλοι ένα μικρό βήμα για ένα καλύτερο περιβάλλον!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης