Η ιστορία του Εύζωνα, Κωνσταντίνου Λούσια, που συγκινήθηκε από τις εκδηλώσεις αγάπης των ομογενών κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης μελών της προεδρικής φρουράς στην Αυστραλία αναλύεται στην εκπομπή «Με αρετή και Τόλμη» της Κυριακής.

Ο Εύζωνας μιλά για το όνειρο που είχε από μικρός να υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά, για τα συναισθήματα που τον κατέκλυσαν και για τη θητεία του στην Προεδρική Φρουρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσιάζεται επίσης η ιστορία του Ελληνοαυστραλού Ιάσωνα Ρόμπερτσον ο οποίος ζει στην Αυστραλία και μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του ήλθε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά.

Στην εκπομπή μιλούν οι δυο Εύζωνες ενώ υπάρχει και βίντεο από τη στιγμή της συγκίνησης του Εύζωνα στο ναό του Αγίου Γεωργίου στην Αδελαίδα.

Παράλληλα παρουσιάζεται ρεπορτάζ από την τελευταία πτήση των αεροσκαφών RF-4E Phantom II στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Λάρισας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, θα προβληθούν εντυπωσιακά πλάνα από άσκηση αντιμετώπισης Κατάστασης Εκτάκτου Ανάγκης στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.

Το τρέιλερ της εκπομπής:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης