«Τόσο υπερβολικές και γελοίες που θα μπορούσαμε να γελάσουμε» απαντά στο παραλήρημα του Μπάμπη Παπαδημητρίου η «Liberation», επισημαίνοντας ότι δεν είναι πια δημοσιογράφος αλλά βουλευτής της ΝΔ.

Παράλληλα, η εφημερίδα δεν παραλείπει μια αναδρομή στα όσα έχε δηλώσει ο κ. Παπαδημητρίου και στην ακραία αντιπολίτευση του ΣΚΑΪ, ενώ χαρακτηρίζει «γελοιότητες» τις δηλώσεις του για ««μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα σχόλιά του για τη Liberation και τα ξένα Μέσα εμπλέκουν συνεπώς και το συντηρητικό κόμμα, το οποίο βρίσκεται πλέον στην κυβέρνηση» σχολιάζει η εφημερίδα, λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να αλλάξει την εικόνα του κόμματος και να το απομακρύνει από την εικόνα που είχε η συντηρητική παράταξη στην Ελλάδα από το 1974 και μετά.

«Τα σχόλια ενός από τους βουλευτές του, 48 ώρες μετά την εκλογική νίκη, είναι κάτι που θα πρέπει να τον απασχολήσουν» γράφει η «Liberation» για τον Κ. Μητσοτάκη προσθέτοντας «ιδιαίτερα από τη στιγμή που μάθαμε ότι η δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ θα είναι, πλέον, απευθείας υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργού».

«Η μόνη ανακούφιση: Το κίνημα συμπαράστασης προς τη Liberation άμεσα ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνει πόσο μεγάλο σκάνδαλο δημιούργησαν τα λόγια του Παπαδημητρίου. Ας ελπίσουμε πως ο επικεφαλής της κυβέρνησης θα μπορεί να αναλογιστεί το μέγεθος (σ.σ.: του σκανδάλου)» καταλήγει η γαλλική εφημερίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από ΕΦΣΥΝ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης