Με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης) καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά εικονολήπτη εναντίον πολίτη στον χώρο του ρεπορτάζ, στο Λιμάνι του Πειραιά, όπως καταγράφηκε και σε βίντεο από ερασιτεχνική λήψη.

Όπως αναφέρει η ΠΟΣΠΕΡΤ, «Καταδικάζουμε απερίφραστα τις τραμπούκικες συμπεριφορές και τις θεωρούμε κατάπτυστες ειδικά όταν εκδηλώνονται από επαγγελματίες των ΜΜΕ την ώρα που εκτελούν τα καθήκοντά τους». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλη η ανακοίνωση 

ΠΟΣΠΕΡΤ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ Η ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Καταδικάζουμε απερίφραστα τις τραμπούκικες συμπεριφορές και τις θεωρούμε κατάπτυστες ειδικά όταν εκδηλώνονται από επαγγελματίες των ΜΜΕ την ώρα που εκτελούν τα καθήκοντά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια τέτοια συμπεριφορά κατέγραψε ερασιτεχνική λήψη στην οποία φαίνεται εικονολήπτης που εργαζόταν για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, να αφήνει την κάμερα και να βιαιοπραγεί εναντίον πολίτη που βρέθηκε στον χώρο του ρεπορτάζ (Λιμάνι Πειραιά).

Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν σχέση με τον κλάδο των εργαζόμενων συναδέλφων μας στα ΜΜΕ , οι οποίοι έχουν δείξει εδώ και χρόνια ότι όχι μόνο ξέρουν καλά τη δουλειά τους αλλά και πώς να διαχειρίζονται τον θυμό, την κούραση και τις δύσκολες ή και επικίνδυνες συνθήκες στις οποίες πολλές φορές εργάζονται.

Οι τραμπουκισμοί είναι συμπεριφορές που εκπροσωπούν μια συγκεκριμένη ιδεολογία και αντίληψη για το πώς λειτουργεί μια δημοκρατική κοινωνία και είναι απολύτως ξένοι στο εργατικό κίνημα που έχει άλλου είδους ηθικές, πολιτικές και κοινωνικές αξίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης