Ο Ολυμπιακός, για 17η φορά στην ιστορία του, συμμετέχει στους ομίλους του UEFA Champions League και ο OTE TV θα καλύψει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια όλους τους αγώνες της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου με το μεγάλο ματς Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου. Από τις 20.00, στην εκπομπή UEFA Champions League Show, ο Γιώργος Θαναηλάκης και ο Μιχάλης Τσόχος με συνεχείς συνδέσεις με το Γ. Καραϊσκάκης, θα μεταφέρουν όλα τα νέα από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν. Στην εκπομπή θα υπάρχει αναφορά στην πλούσια ιστορία των “ερυθρόλευκων” στον θεσμό, αφιέρωμα στον Έστεμπαν Καμπιάσο και πλούσιο ρεπορτάζ με δηλώσεις των πρωταγωνιστών ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 21.45 απευθείας από το Γ. Καραϊσκάκης, θα ξεκινήσει η μετάδοση της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Μπάγερν σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και ρεπορτάζ Δημήτρη Σπηλιόπουλου και Άλκη Τσαβδαρά.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η ανάλυση, τα παραλειπόμενα του μεγάλου αγώνα και φυσικά όλα τα highlights της βραδιάς θα προβληθούν στην εκπομπή UEFA Champions League Show.

Από τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς για το UEFA Champions League, ξεχωρίζει το Ρόμα-Μπαρτσελόνα στο Ολίμπικο της Ρώμης (21.45, OTE SPORT 3HD), όπου θα βρίσκεται ο απεσταλμένος του OTE TV, Στέφανος Αβραμίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης