Την επόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα το νέο show του Mega με τίτλο «Just the two of us», που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Παρέλαση αστέρων θα γίνει μια και η ομάδα περιλαμβάνει από γοητευτικούς αθλητές μέχρι ηθοποιούς και παρουσιαστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ακρίβεια, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθούν οι: Δημήτρης Ουγγαρέζος (παρουσιαστής), Θεοχάρης Ιωαννίδης (ηθοποιός), Μιχάλης Μουρούτσος (αθλητής), Μιχάλης Βλοντάκης (αθλητής), Πέτρος Πετράκης (ηθοποιός), Μιχάλης Ιατρόπουλος (ηθοποιός), Μαρία Μπεκατώρου (παρουσιάστρια), Ελένη Φιλίνη (ηθοποιός), Μαριάννα Πολυχρονίδη (ηθοποιός) και η Κατερίνα Στικούδη (μοντέλο – παρουσιάστρια).

Μέχρι αύριο θα έχει ανακοινωθεί και ποια από τις Εύη Αδάμ (μοντέλο), Μάρα Δαρμουσλή (μοντέλο) και Ευαγγελία Αραβανή (παρουσιάστρια) θα λάβει επίσης μέρος στο show.

Ας δούμε όμως και τους επαγγελματίες τραγουδιστές που θα βρεθούν στην εκπομπή: Τζόρτζια, Ραλλία Χρηστίδου, Ελένη Φουρέιρα, Αμαρυλλίς, Ελπίδα, Χρήστος Χολίδης, Κώστας Καραφώτης, Ράπερ Μπο, Λευτέρης Πανταζής, Ησαΐας Ματιάμπα και ο Νίκος Μίχας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μένει να αποφασιστεί ένα ακόμα άτομο για τους επαγγελματίες. Ακούγονται τα ονόματα των Φλώρα και Βανέσα Αδαμοπούλου.

Στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής, από την άλλη, θα κάθονται ο Στέφανος Κορκολής, ο Κώστας Τουρνάς, η Λυδία Παπαϊωάννου και η Αθηναΐς Νέγκα.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης: Αναστασοπούλου: Γιατί είπε όχι στον Καπουτζίδη;
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης