Στην 10η θέση του παγκόσμιου breaking news βρίσκεται πλέον η ειδησεογραφική μας εφημερίδα zougla.gr. Με τη δική σας βοήθεια και στήριξη η «Ζούγκλα» καταγράφει ανοδική πορεία ανάμεσα στα «θηρία» της παγκόσμιας ενημέρωσης.

«H “Ζούγκλα” ανεβαίνει συνεχώς. Τώρα πλέον στην 10η θέση του παγκόσμιου breaking news! Πρώτη στην Ελλάδα. 37η στην Κύπρο. Χάρη σε εσάς» γράφει στον λογαριασμό του στο Τwitter ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, παραθέτοντας και τους ανάλογους πίνακες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις του αμερικανικού Alexa.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηλεκτρονική «Ζούγκλα» στην κατηγορία breaking news βρίσκεται στην 1η θέση όλων των ελληνικών ιστοσελίδων και στη 10η θέση όλων των site, συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών ιστοσελίδων

 Tο zougla.gr βρίσκεται στην 5η θέση των δημοφιλέστερων site στην Ελλάδα και στην 1η θέση όλων των ενημερωτικών ιστοσελίδων, αφού, όπως παρατηρεί κάποιος, προηγούνται ιστοσελίδες όπως Google.gr, Youtube.com, Facebook.com, Google.com, που είναι διεθνή site

Η ηλεκτρονική «Ζούγκλα» στην 37η θέση των δημοφιλέστερων sites στην Κύπρο

Θέλουμε για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας στην Ελλάδα και τον κόσμο, που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται κατατάσσοντάς μας ανάμεσα στα ισχυρότερα και πιο αξιόπιστα ενημερωτικά εργαλεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης