Το ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ λαμβάνοντας υπόψιν τα γεγονότα του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό της περασμένης Κυριακής και του τραυματισμού συναδέλφων από ακροδεξιές ομάδες διαδηλωτών και ενόψει του νέου συλλαλητηρίου παρακαλεί τους συναδέλφους που θα καλύψουν ανάλογες διαδηλώσεις, να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία της σωματικής τους ακεραιότητας τόσο του εαυτού τους, όσο και των συναδέλφων τους.

Θυμίζουμε στους συναδέλφους ότι κατά τη διάρκεια ανάλογων διαμαρτυριών στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης συνάδελφοι ήρθαν αντιμέτωποι με περίστροφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι αυτό λοιπόν, για τη δική σας ασφάλεια:

· Προσέξτε να μην βρεθεί κανένας σας μόνος μέσα σε ομάδες διαδηλωτών. Για τη δική σας προστασία, να κινείστε σε μικρές ομάδες με τους συναδέλφους σας.
· Αποφεύγετε να καλύπτετε από πολύ κοντά στιγμιότυπα επεισοδίων.
· Αν είναι δυνατόν προτιμήστε ελαφρύ εξοπλισμό.
· Ενημερώστε άμεσα το ΔΣ της ΕΦΕ και τους συναδέλφους σας, αν πέσει κάτι ύποπτο ή επικίνδυνο στην αντίληψή σας.

Το ΔΣ της ΕΦΕ καλεί τις υπόλοιπες δημοσιογραφικές ενώσεις της χώρας, τα πρακτορεία και τα ΜΜΕ να ακολουθήσουν το παρόν κάλεσμα με σχετικές οδηγίες προς τα μέλη και τους συνεργάτες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ ΔΣ της ΕΦΕ

— ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 90, 5ος όρ. Αθήνα 105 53 UNION OF PRESS PHOTOGRAPHERS OF GREECE 90, EVRIPIDOU ST. (5 th. Fl) ATHENS 105 53

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης