Καλημέρα Ελλάδα: Πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου για τον Γιώργο Παπαδάκη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016, 21:41
Καλημέρα Ελλάδα: Πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου για τον Γιώργο Παπαδάκη
Με μία ανακοίνωση προς όλα τα μέσα ενημερώνει ο ΑΝΤ1 την επιστροφή του «Καλημέρα Ελλάδα» στους δέκτες μας.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση τους σταθμού:

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει για 26η συνεχόμενη χρονιά να συντροφεύει τα πρωινά σας με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας.
Ο Γιώργος Παπαδάκης και η δημοσιογραφική του ομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, από Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 07:00, θα παράγει ειδήσεις και θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για το σύνολο των πιο σημαντικών γεγονότων και προσώπων.

Το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» επιστρέφει και εγγυάται να παρακολουθεί με το πιο αντικειμενικό βλέμμα την επικαιρότητα, μεταδίδοντας όλα τα ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις από τα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Στο ανανεωμένο στούντιο της εκπομπής, μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη θα βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου, οι οποίοι θα αναλύουν με τον δικό τους αμερόληπτο τρόπο τον παλμό των γεγονότων. Στο πλατό του «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» σημαντικοί καλεσμένοι θα σχολιάζουν τις εξελίξεις και θα μοιράζονται τις σκέψεις τους και τις απόψεις τους σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα.

Η Ελλάδα ενημερώνεται με εγκυρότητα, χιούμορ και αξιοπιστία μέσα από την καλύτερη και πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης!

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»! Επιστρέφει από Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 07:00 μόνο στον ΑΝΤ1!

Πηγή: govastileto.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016, 21:41