Κανονικά θα μεταδοθεί από την ΝΕΤ ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο (21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παρά την απεργία στη δημόσια τηλεόραση, παραχωρήθηκε σχετική άδεια από την ΠΟΣΠΕΡΤ για να καλυφθεί ζωντανά η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη «μάχη» της ομάδας τους με τους πρωταθλητές Γερμανίας, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΟΣΠΕΡΤ για λόγους ισότητας και ανταγωνιστικότητας και συναισθανόμενη τη θέληση του Έλληνα πολίτη, που περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων 40 χρόνων από τις πολιτικές φτώχειας, ανέχειας και εξαθλίωσης της κυβέρνησης της τρόικας, καθώς και την επιθυμία των φιλάθλων να δουν τον αυριανό ποδοσφαιρικό αγώνα, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της να δώσει εξαίρεση στο προσωπικό από τις 21:30 της Τετάρτης, ώστε να καλυφθεί από τη ΝΕΤ η μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ για το Champions League καθώς και όλη η υπόλοιπη αθλητική κίνηση μέχρι το τέλος του προγράμματος. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα περνάει κρόουλ με τα αιτήματα των απεργών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως αντίστοιχη άδεια εξασφάλισε και το MEGA από την ΕΣΗΕΑ, ώστε να προβληθεί κανονικά η προγραμματισμένη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λιόν, αλλά και η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του ματς Νάπολι-Μπάγερν Μονάχου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης