Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει το bullying που υπέστη η θαλασσινή ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα από θρασυτάτη ρεπόρτερ.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζουμερή Κάβουρα (τι είναι η Κάβουρα, τι είναι το ζουμί της, άλλωστε), παραβρέθηκε σε «opening party» κοσμικού μαγαζιού στο κέντρο τής Αθήνας, θέλοντας να διατρανώσει και να βροντοφωνάξει το γνωστό πατριωτικό σύνθημα «Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί “opening parties”»!

Όλα κυλούσαν στραβά και η Βίκυ ήταν χαρούμενη, διότι, όπως ξέρουμε όλοι, το «στραβά» για τον κάβουρα είναι το «ίσια» των υπολοίπων.

Και τότε, ήρθε ο κεραυνός εν αιθρία…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θρασυτάτη ρεπόρτερ για την οποία σάς έκανα λόγο και στην αρχή, πλησιάζει με ύπουλο ύφος την ανέμελη Βίκυ και τι τής λέει..;

Όχι, πείτε μου εσείς, τι τής λέει…

Όχι, αφήστε, θα σάς το πω εγώ, για να συνεχίσουμε την ιστορία…

Εκεί, λοιπόν, που η θαλασσινή ηθοποιός μιλάει χαμογελαστή μπροστά σε απλωμένα μικρόφωνα, έρχεται η Συκοφαντία να τής επιτεθεί βάναυσα.

«Ταλαιπωρημένη από περιοδείες. Κουρασμένη…» ξεστομίζει το συμπέρασμά της η ρεπόρτερ και χωρίς λόγο βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βίκυ Κάβουρα γυρίζει απότομα προς το μέρος τής συκοφάντρας κι ακαμάτρας, και κάπως έτσι καταγράφεται το πρώτο βολ-πλανέ βλέμμα στην ιστορία τής ανθρωπότητας.

«Ποτέ δεν θα λες σε μια γυναίκα ότι δείχνει ταλαιπωρημένη» ορμηνεύει τη βάρβαρη ρεπόρτερ, ενώ τα μάτια της πετούν τοξικές σπίθες προς την αγενή και παρείσακτη δημοσιογραφίσκη…

Μετά από αυτό το περιστατικό, πρέπει να γνωρίζετε ότι όλη η ζωή μας αλλάζει.

Πού να το περιμέναμε ότι το «Γηράσκω αεί αναθεωρών» τού Μανώλη Αναγνωστάκη θα έβρισκε υπόσταση σε ένα «opening party», μα όμως οφείλουμε όλοι να δεχθούμε τη νέα πραγματικότητα.
Η διαταγή τής Βίκυς Κάβουρα αντιλαλεί στ’ αφτιά μας ξανά και ξανά..:

«Ποτέ δεν θα λες σε μια γυναίκα ότι δείχνει ταλαιπωρημένη»!

Οπότε, αν δείτε ποτέ τη Βίκυ Κάβουρα να είναι κάτωχρη, πετάξτε της ένα κοπλιμάν τού τύπου «Αχ, Βίκυ μου, τι ροδαλό χρωματάκι είν’ αυτό…» και απομακρυνθείτε ησύχως. Η υγεία πάνω απ’ όλα…

Ο Μυθομανής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης