Σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων αναφέρεται στον θάνατο του δημοσιογράφου Σπύρου Κομίνη και σχολιάζει με δηκτικό τρόπο την ΕΣΗΕΑ, λέγοντας πως τα μέλη του ΔΣ της ένωσης «δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν μεταξύ τους για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του θανάτου του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ  ΑΣΕΒΕΙΑ

Δυστοκία στην πλειοψηφία των 6 στην ΕΣΗΕΑ  για να βγει 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ανακοίνωση για τον θάνατο του Σπύρου  Κομίνη

Αύριο  το μεσημέρι από το Α Νεκροταφείο Αθηνών αποχαιρετούμε τον Δημοσιογράφο Σπύρο Κομίνη.

Συμβαίνει όμως κάτι πρωτοφανές που επίσης αποτελεί όμως  τίτλο τιμής για τον Σπύρο Κομίνη. Πρόκειται για το γεγονός ότι μέχρι αυτή τη στιγμή 11.15 π.μ. η θλιβερή σύμπραξη των 6 στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν μεταξύ τους για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του θανάτου του.

Και αυτό παρ΄ ότι έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδες και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κείμενα και μηνύματα για την νέα μεγάλη απώλεια του δημοσιογραφικού κόσμου.

Σημειώνεται ότι άρθρα του Σπύρου Κομίνη στο παρελθόν είχαν λογοκριθεί σε εφημερίδες που εργάστηκε και ό ίδιος απολύθηκε. Τώρα όπως όλα δείχνουν η εργοδοτική πλειοψηφία στο ΔΣ δίνει εξετάσεις στα αφεντικά της.

Η σύνταξη του κειμένου έχει ανατεθεί σε υπάλληλο με μισθό ρετιρέ, που φαίνεται να δηλώνει κώλυμα και η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ έχει ενημερωθεί από χθες το βράδυ.

Η ΕΣΗΕΑ έχει τελειώσει. Απλώς οι δημοσιογράφοι δεν έχουν ειδοποιηθεί. 

                                                                                                      30/12/2020

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης