Μία ματιά στη λίστα των ποσών στα ΜΜΕ που χρηματοδοτήθηκαν για την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» είναι αρκετή προκειμένου να αντιληφθούν οι πολίτες ποια είναι η αξιοπιστία της σημερινής κυβέρνησης, η οποία υποτίθεται ότι ευαγγελίζεται την αξιοκρατία και την αλλαγή νοοτροπίας στην Ελλάδα.

IN.GR                         313.720 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

IEFIMERIDA.GR        310.000

PROTOTHEMA.GR   310.000

PARAPOLITIKA.GR  182.280

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

LIBERAL.GR              148.800

ZOUGLA.GR              62.000

Υπεύθυνος για την επιλογή των Μέσων και των ποσών που δόθηκαν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Μα, θα μου πείτε, ο Πέτσας δεν λειτουργεί αυτόνομα, εντολές παίρνει και την πολιτική ευθύνη στην προκειμένη περίπτωση φέρει ακέραια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επειδή, λοιπόν, είθισται οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι να μη διαθέτουν πέτσα αξιοπρέπειας και τσίπας, θα ρωτήσουμε τον πρωθυπουργό: Η «Ζούγκλα», στην κορυφή της ενημέρωσης, εδικαιούτο αυτό το ποσό που της δόθηκε ή κάτι διαφορετικό;

Ερώτηση κάνουμε και την αφήνουμε στην κρίση των πολιτών. Κυρίως των πολιτών που είναι και οι μοναδικοί εντολείς μας σε σχέση με τους εντολοδόχους που φιγουράρουν δίπλα μας με ποσά τριπλάσια εκείνου που έλαβε η εφημερίδα μας.

Μία εφημερίδα της οποίας οι αναγνώστες γνωρίζουν ότι βρίσκεται στην κορυφή δίχως τα κόλπα της πληρωμένης διαφήμισης, χωρίς σπόνσορες επιχειρηματίες και φυσικά χωρίς καμία πολιτική ομπρέλα ούτε από Δεξιά ούτε από Αριστερά.

Αυτά τα λίγα για την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού.

*Υπ΄όψιν ότι δεν αναφέρομαι σε δεκάδες άλλα ηλεκτρονικά μέσα -δεν διαθέτουν ούτε το 10% των αναγνωστών του zougla.gr- φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση, τα οποία για την ενημέρωση και την προστασία του κόσμου από τον κορωνοϊό έλαβαν πολλαπλάσια ποσά!…

Πόσο πρέπει να ντρέπονται αλήθεια όλοι αυτοί, εντολείς και εντολοδόχοι…

Κύριε πρωθυπουργέ και κύριε Πέτσα, είσαστε για κλάματα.

Α, να μην το ξεχάσω. Χρόνια πολλά, Κυριάκο. Για τις εκλογές. Όχι για το όνομα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης