Μία αμήχανη στιγμή υπήρξε σήμερα, κατά τη διάρκεια τής παρουσίας τού Κωνσταντίνου Οροκλού στο «Πρωϊνό».

Η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από τα πολυσυζητημένα γεγονότα τού «Nomads» και η Φαίη Σκορδά απηύθυνε στον καλεσμένο της την ερώτηση που έμελλε να προκαλέσει ένταση στο στούντιο.
«Αφ’ ότου έμαθες για ποιον σκοπό μπήκε στο παιχνίδι ο Μαυρίδης,
συνεχίζεις να τού δίνεις το “Όσκαρ Ερμηνείας”;»,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που έκανε ο Μαυρίδης, δεν θα το ’κανε κανείς.
Όμως, είναι άλλο τι θα κάνει κάποιος τον μισθό που δικαιούται και άλλο πώς διαχειρίζεται και παίζει ένα παιχνίδι.», είπε ο Οροκλός, και συνέχισε..:

«Μπορεί να εκτιμώ πράγματα που κάνεις και να μη σε συμπαθώ ως άνθρωπο. Μπορεί σε κάποια να ταιριάζουμε και σε κάποια να μην ταιριάζουμε…».

Αμέσως μετά, ο διάλογος πήρε φωτιά, ενώ συνάμα η θερμοκρασία ανάμεσα στο πάνελ και στον καλεμένο άγγιξε πολικά επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Δεν τα εξουδετερώνει όλα αυτή η κίνηση;
– Δεν τα ’δωσε σε μένα τα λεφτά…

Ακολούθησε σαστιμάρα από την ομολογουμένως άκομψη και άστοχη φράση
τού – κατά τα λοιπά – συμπαθούς Κωνσταντίνου,
αλλά η κουβέντα δεν είχε τελειώσει ακόμη.

«Δεν δικαιολογούνται κάποιες συμπεριφορές τού Μαυρίδη από το γεγονός ότι τα χρήματα ήθελε να τα δώσει εκεί;», ρώτησε ξανά η παρουσιάστρια τής εκπομπής με σκοπό να εξομαλύνει την κατάσταση, αλλά το πράγμα έγινε χειρότερο και είδαμε «αρκούδα» μαινόμενη.

«Όχι, δεν δικαιολογούνται.», αποκρίθηκε.

«Άλλο πώς θα παίξεις μία παρτίδα σκάκι και άλλο τι θα κάνεις το έπαθλο.
Για παράδειγμα, μού είπαν’ οι φίλοι μου, ότι τον έβλεπαν στα επεισόδια να κλαίει. Ε, εγώ που τον ζούσα 24 ώρες το 24ωρο δεν τον είδα ποτέ να κλαίει.».
– Εμείς τον είδαμε πολλές φορές.
– Καλά κάνατε. Να τον χαίρεστε.

Δευτερόλεπτα μετά, ο Οροκλός φάνηκε να συνειδητοποίησε ότι ο τρόπος που εκφραζόταν ήταν άκρως επιθετικός και θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα..:
«Και σημειωτέον, εμένα ο Μαυρίδης είναι από τις συμπάθειές μου μέσα στο παιχνίδι και τον θυμάμαι κάθε μέρα λόγω τού τατουάζ που μού έκανε στις Φιλιππίνες. Είναι ωραίος τύπος, αλλά διαφωνώ μαζί του σε πολλά. Αν εγώ κάνω δωρεές, και απ’ την άλλη, δέρνω τη γυναίκα μου, δεν φέρνομαι καλά στα παιδιά μου, ψιλοκλέβω και κάνω δωρεές, εσύ θα σταθείς ότι κάνω δωρεές και δεν θα κοιτάξεις και άλλα πέντε πράγματα; Δεν υπονοώ κάτι αρνητικό για τον Μαυρίδη· απλά, εκφράζω τη δική μου οπτική.».

Συμπέρασμα: Ο Οροκλός σταματάει να νοιώθει «αρκούδα» όταν καλείται να μιλήσει για τον Μαυρίδη. Τού χαλάει το «τσι», ρε παιδί μου.
Οπότε, Κωνσταντίνε, για να στο πούμε χρησιμοποιώντας δική σου φράση..:
Όταν σε ρωτάνε για τον Γιώργο Μαυρίδη, κάνε την κουφή τυρόπιτα.
Είναι κρίμα να γίνεις… σνακ των media.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης