Στο «Τhe 2night Show» αυτήν την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, στις 23.15, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ο «Γιατρός των διασήμων», όπως τον αποκαλούν, Σωτήρης Αδαμίδης, ο οποίος μας μιλά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Κώστα Χατζηχρήστο και τις στιγμές που έζησε μαζί τους ως θεράπων ιατρός τους.

Η Νικολέττα Καρρά ανοίγει την καρδιά της και συζητά με τον Γρηγόρη για τον γάμο της και τα σενάρια περί χωρισμού, για τους γονείς της που έχασε σε μικρή ηλικία, αλλά και για τον ρόλο της στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, ο επιχειρηματίας Λάκης Ραπτάκης βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής και αποκαλύπτει τις πρωτοποριακές ιδέες που έφερε στη νυχτερινή Αθήνα.

Ο Γιάννης Βαρδής έρχεται στην παρέα του «Τhe 2night Show» και συζητά για τον πατέρα του, αλλά και για το παιδί που περιμένει, ενώ η Έφη Παπαθεοδώρου μάς χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου, όταν συναγωνίζεται τον Γρηγόρη σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, η Νόρα Κατσέλη μάς μιλάει για τα χρόνια που ήταν βουλευτής, τις οικονομικές δυσκολίες και για τη μεγάλη αγάπη της για το θέατρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο αδελφές, οι DINAMISS, με σπουδές στην κλασική μουσική και το τραγούδι, μας αποκαλύπτουν για ποιους λόγους επέλεξαν τα νυχτερινά μαγαζιά για να κάνουν καριέρα, ενώ η Ρούλα Χάμου μάς εξηγεί γιατί δεν θέλει πλέον να είναι σε πάνελ μεσημεριανής εκπομπής.

Ο άλλοτε «Μr Air Fast Tickets», Νίκος Κοκλώνης, μας μιλάει για όλα όσα συνέβησαν στην εταιρεία του και η Πωλίνα Χριστοδούλου μάς διασκεδάζει τραγουδώντας παρέα με τον Δημήτρη Σταρόβα!

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης