Μάγδα Παπαγιάννη: Ο ΑΝΤ1 με έδιωξε και όχι ο Παπαδάκης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 16:38
Ιάσωνας Κυριακού
Μάγδα Παπαγιάννη: Ο ΑΝΤ1 με έδιωξε και όχι ο Παπαδάκης
Η Μάγδα Παπαγιάννη για πρώτη φορά σπάει την σιωπή της και μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή μεσημεριανό express του ALTER, έδωσε απαντήσεις για όσα έχουν γίνει και για την ξαφνική απομάκρυνσή της από το «Καλημέρα Ελλάδα».

Η Μάγδα Παπαγιάννη ανέφερε ότι το γεγονός ότι δεν μας καλημερίζει πλέον στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, οφείλεται στις περικοπές που έγιναν από τον ΑΝΤ1:

«Το χάος του ΑΝΤ1 τους τελευταίους μήνες με τις περικοπές που έγιναν, δεν μου έδιναν την ευκαιρία για κάτι διαφορετικό. Από τις 17 Αυγούστου, έμαθα ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό μου και έτσι και έκλεισε ένας κύκλος πολυετούς μαθητείας δίπλα στον μετρ του είδους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η γνωστή παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί ότι θα έφευγε από την εκπομπή, ακόμα και αν την κρατούσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Το τηλεοπτικό διαζύγιό μου με τον Γιώργο Παπαδάκη θα συνέβαινε ούτως ή άλλως. Αφήνοντας 11 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας στο MEGA CHANNEL και ερχόμενη στον ΑΝΤ1, τα τελευταία χρόνια ασφυκτιούσα δημοσιογραφικά στην τριάδα του «Καλημέρα Ελλάδα». Άλλωστε, δεν μάλωσα, ούτε πρόκειται να μαλώσω με τον Γιώργο Παπαδάκη, αφού μπορεί να... χωρίσαμε τηλεοπτικά, όμως είμαστε κουμπάροι, αφού μας έχει παντρέψει με τον σύζυγό μου, Άρη Σαλβάνο».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 16:38