Με κλάματα το πρόωρο φινάλε του «This is Spata Live»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016, 07:48
Με κλάματα το πρόωρο φινάλε του «This is Spata Live»
Έντονη ήταν η συγκίνηση όλων των συντελεστών της εκπομπής «This is Spata Live», που σήμερα έριξε… αυλαία! «Όταν ξεκινήσαμε είχαμε αυτή την ιδέα, να φτιάξουμε μια παρέα που δεν θα διαφέρει σε τίποτα από μία παρέα που κάθεται σε ένα σαλόνι, σε μία καφετέρια.

Εκεί δεν υπάρχει αυτός που λέει τη γνώμη του να πρέπει να είναι κάτι ή να προέρχεται από κάποιο χώρο ή οτιδήποτε. Θέλαμε όλοι να έχουμε σχέσεις μεταξύ μας κάπως, ώστε να βγάζουμε αυτή την οικειότητα και το θάρρος να πεις τη γνώμη σου που έχεις με την παρέα σου. Ήμασταν όλοι μια παρέα, έτσι θέλουμε να μας θυμάστε σαν μια ωραία παρέα. Κανένας δεν έχασε δουλειά, ήμασταν μια αγκαλιά που ήρθε κόσμος και βρήκε δουλειά. Ευχαριστούμε το κανάλι που ήταν κοντά μας μέχρι τελευταία στιγμή» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Μαίρη Συνατσάκη τόνισε: «Κάναμε λάθη, μάθαμε, κοπήκαμε, δεν απογοητευτήκαμε. Αν βλέπετε τη ζωή με τα κοψίματα και όχι σαν μαθήματα το χάνετε. Το τελευταίο ενός λεπτού καλό για εμάς ήσασταν εσείς, ήσασταν κάτι παραπάνω από αριθμοί και νούμερα, πάρα πολλοί άνθρωποι που είχατε ένα καλό λόγο να μας πείτε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη!».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016, 07:48