Συντονιστείτε στο zougla radiο

Μία νέα εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στο zougla radio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οικοδεσπότες της εκπομπής «Μιλώντας για το σεξ» είναι ο Dr Θάνος Ασκητής και η Νίκη Ζαρκάδα.

Σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς, που οι σχέσεις διαφοροποιούνται, οι ρόλοι των δύο φύλων έχουν υποστεί δραματικές αλλαγές, και οι πληροφορίες τρέχουν, θεωρούμε πως η σωστή πληροφόρηση και γνώση για θέματα ψυχικής και σεξουαλικής υγείας, μακριά από μύθους και λανθασμένες αντιλήψεις, ανοίγει το δρόμο για τη διεκδίκηση μιας πιο υγιούς και ουσιαστικής διαπροσωπικής σχέσης και σεξουαλικής ζωής.

Η νέα εκπομπή του zougla radio έχει ως στόχο να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για θέματα που αφορούν όλους μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική και ψυχική μας υγεία, τις διαφορές στη σεξουαλική και τη γενικότερη συμπεριφορά των δύο φύλων, το πώς αντιλαμβάνονται τη σχέση, τα σεξουαλικά προβλήματα, θέματα σεξουαλικής αγωγής, θέματα που αφορούν τη σχέση του ζευγαριού, το γάμο, τη σχέση γονιού- παιδιού, αλλά και τη σχέση με τον εαυτό μας.

«Μιλώντας για το σεξ» λοιπόν… κάθε Δευτέρα και Παρασκευή βράδυ 23:00 – 24:00 ο Dr. Θάνος Ασκητής, οι συνεργάτες του και άνθρωποι από το χώρο της υγείας σε μια προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, ενισχύουν την πρόληψη και προετοιμάζουν σταδιακά το παιδί, τον αυριανό έφηβο και ενήλικα να δημιουργήσει στο μέλλον υγιείς, βαθιές και αληθινές διαπροσωπικές σχέσεις.

Καθώς το σεξ αποτελεί είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του κάθε ανθρώπου, ξεκινώντας από τη απόλαυση ως την αναπαραγωγή, οφείλουμε όλοι μας, να προστατέψουμε τη σεξουαλικότητά μας και να προάγουμε τη σεξουαλική και ψυχική μας υγεία, προκειμένου να έχουμε μια καλύτερη κι ευτυχέστερη ζωή…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης