Για τη δουλειά, την τηλεόραση και τον ρόλο που έχει παίξει η τύχη στη ζωή της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Καμπούρη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στον χώρο των media, δηλώνοντας ότι η ίδια δεν «παίζει» ποτέ βρώμικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς, να χάσεις το μυαλό σου, αν δεν υπάρχουν γερές βάσεις. Νομίζω πως αυτό συμβαίνει στους ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προβάλλονται» είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν υπήρξε τυχερή όλα αυτά τα χρόνια στα επαγγελματικά της, απάντησε: «Θεωρώ πως ήμουν πολύ τυχερή, γιατί τα πράγματα μου ήρθαν πολύ εύκολα σχετικά. Αυτό το ‘’εύκολα’’ δεν πρέπει να παρεξηγηθεί, γιατί δεν σημαίνει πως δεν δούλεψα, αντιθέτως έχω δουλέψει πάρα πολύ».

Τέλος, η παρουσιάστρια δηλώνει λάτρης της τηλεόρασης, ενώ δεν θεωρεί ότι πρέπει κάτι να αλλάξει σε αυτή. «Η τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ. Θα μπορούσα να παρακολουθώ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όταν δεν μου αρέσει κάτι, απλώς αλλάζω κανάλι. Δεν είμαι από αυτούς που γκρινιάζουν για την τηλεοπτική κατάσταση. Άλλωστε, υπάρχει η δημοκρατία της επιλογής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: pinakio.blogspot.com

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης