Η μαγεία του κορυφαίου ντέρμπι του πλανήτη Μπαρτσελόνα- Ρεάλ Μαδρίτης, έρχεται μόνο στην OTE TV!

Το απόλυτο ποδοσφαιρικό ντέρμπι, το «El Clasico», η αναμέτρηση που μαγνητίζει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στην Ελλάδα ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, το Σάββατο 21 Απριλίου στο OTE Sport1 και στο OTE Sport HD.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Lionel Messi και Cristiano Ronaldo δίνουν ραντεβού στο «Camp Nou», με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή και του πρώτου σκόρερ στην ισπανική La Liga. Έχοντας σπάσει όλα τα ρεκόρ παραγωγικότητας στο σκοράρισμα, τα δυο αστέρια της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, ηγούνται των δυο ρόστερ που ξεχωρίζουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ποιος θα πανηγυρίσει στο τέλος; Ο Αργεντινός με το αγγελικό πρόσωπο και την «φαρμακερή» ντρίμπλα, ή ο Πορτογάλος με το σπινθηροβόλο βλέμμα και το «θανατηφόρο» σουτ;

Ένταση, αγωνία και το μοναδικό θέαμα που ξέρουν να προσφέρουν δυο κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, συνθέτουν το σκηνικό που η ΟΤΕ TV θα καλύψει τηλεοπτικά απευθείας από το «Camp Nou».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 19.00 και το Σάββατο λίγη ώρα πριν οι blaugrana υποδεχτούν τους merengues, στα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ θα προβληθεί ο αγώνας του πρώτου γύρου και ένα ακόμη μοναδικό αφιέρωμα στο «Εl Clasico» που διεξήχθη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ ο διεθνής Ισπανός άσσος της Μπαρτσελόνα, Xavi Hernandez και ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων των Καταλανών και κορυφαίος πολίστας στον κόσμο τις δεκαετίες ’80 και ’90, Manuel Estiarte, μιλούν αποκλειστικά στην ΟΤΕ TV πριν το κορυφαίο ντέρμπι.

Το Σάββατο 21 Απριλίου στις 19.30 από το studio του ΟΤΕ Sport1, ο Στέφανος Αβραμίδης στις ειδικές εκπομπές pre και post game συνομιλεί ζωντανά με τον άσσο του Ολυμπιακού Ariel Ibagaza για τη δυναμικότητα των δυο αντιπάλων, ενώ για τις ιδιαιτερότητες του «El Clasico», μιλάει ο πρώην άσσος της Μπαρτσελόνα και νυν της ΑΕΚ, Eidur Gudjohnsen.

Με δορυφορικές συνδέσεις και πλούσιο ρεπορτάζ από τη Βαρκελώνη με τριπλή δημοσιογραφική αποστολή (Αλέξης Σπυρόπουλος, Αντρέα Παλομπαρίνι, Δημήτρης Ξαρλής), θα δείτε όλα όσα καταγράψουν οι κάμερες των αθλητικών καναλιών OTE Sport, πριν και μετά το τέλος του αγώνα, όπως και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης