«Μπλεγμένη» σε ερωτικό τρίγωνο ... η κόρη της Καφαντάρη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015, 13:42
«Μπλεγμένη» σε ερωτικό τρίγωνο ... η κόρη της Καφαντάρη
Μπλεγμένη σ΄ένα επικίνδυνο και..θανάσιμο ερωτικό τρίγωνο βρέθηκε μπλεγμένη κόρη γνωστών ηθοποιών, καθώς αυτή και η φίλη της βρέθηκαν να διεκδικούν τον ίδιο άνδρα!

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στο σημερινό επεισόδιο της 10ης Εντολής, στο οποίο πρωταγωνιστεί η υποψήφια για το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη, Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η Ηλιάνα, είναι κόρη των ηθοποιών Βασίλη Μαυρομάτη και Λίλας Καφαντάρη.

Στο σημερινό επεισόδιο πρωταγωνιστεί επίσης, στο ρόλο της φίλης της, η Βίκυ Παπαδοπούλου, ενώ ο άνδρας που αποτελεί και το μήλο της έριδος είναι ο γοητευτικός Γιάννης Στάνκογλου.

Η υπόθεση του επεισοδίου: Η Αλίκη τελειώνει την Ιατρική. Η Ιωάννα εργάζεται στην είσοδο ενός μπαρ. Είναι επίσης πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, η Αλίκη ρομαντική και συνεσταλμένη, η Ιωάννα απαιτητική και κυνική. Είναι, όμως, φίλες από παιδιά και συνεχίζουν να κάνουν παρέα. Χωρίς να έχουν πολλά κοινά σημεία. Τουλάχιστον μέχρι η Αλίκη να ερωτευτεί το Χάρη, ένα πρώην εραστή της Ιωάννας, με μακρά θητεία στη νύχτα και βίαιο χαρακτήρα. Παρά τα φαινόμενα κι ενώ η Ιωάννα είναι δύσπιστη, το ζευγάρι δείχνει να τα πηγαίνει καλά. Ο Χάρης με την επιρροή και τη στήριξη της Αλίκης, αρχίζει και αναθεωρεί τη ζωή της νύχτας και δείχνει ένα καινούργιο πρόσωπο. Δυστυχώς, ένα πρόσωπο που γοητεύει ξανά την Ιωάννα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015, 13:43