Η διοίκηση της “Ναυτεμπορικής” δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα γνώση περί κατάθεσης αίτησης για την υπαγωγή της εταιρίας  σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, που εκδόθηκε ως απάντηση σε σχετικά δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν από χθες Τρίτη το βράδυ στον διαδικτυακό Τύπο.

Όπως σημειώνει η εταιρία, «δεν έχει λάβει γνώση μέχρι και σήμερα αιτήσεως με την οποία να ζητείται η υπαγωγή της σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειωτέον ότι η εν λόγω αίτηση υποβάλλεται μόνον από πιστωτές, ήτοι χωρίς τη συμμετοχή της επιχείρησης  και κοινοποιείται στην επιχείρηση δεκαπέντε (15) τουλάχιστον ημέρες πριν από την δικάσιμο».

Η “Ναυτεμπορική” σημειώνει ακόμη ότι «η εταιρία δεν έχει λάβει γνώση αιτήσεως για την λήψη προληπτικών μέτρων στο πλαίσιο υποβληθείσας αίτησης υπαγωγής σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης».

Συμπληρώνει τέλος ότι «θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να πληροφορηθεί το συντομότερο δυνατό εάν έχουν υποβληθεί οι ως άνω αιτήσεις, ώστε να ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης