«Πάμε να κλείσουμε άλλη μια επιτυχημένη σεζόν» ήταν η πρώτη δήλωση της Ναταλίας Γερμανού στην έναρξη της τελευταία εκπομπής του «Μες Στην Καλή Χαρά».

Λόγω της Άννας Βίσση που ήταν καλεσμένη στο φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια επέλεξε να ευχαριστήσει στην αρχή όσους συνέβαλαν στην επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάνω απ’όλα να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για αυτή την επιτυχημένη σεζόν, τους τηλεθεατές. Αν δεν υπήρχατε εσείς δε θα υπήρχαμε ούτε εμείς. Το πρώτο μεγάλο ευχαριστώ είναι για σας που μας τιμήσατε για τέταρτη χρονιά με την αγάπη σας. Δεν το λέμε μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης που φυσικά και τα παίρνουμε σοβαρά και τα εκτιμάμε πολύ. Πιο πολύ απ’όλα εκτιμάμε την αγάπη σας που φαίνεται από τα μηνύματα που στέλνετε αλλά και από αυτά που μας λέτε όταν μας σταματάτε στο δρόμο. Σε σας χρωστάμε ότι -πρώτα ο Θεός- το Σεπτέμβριο θα είμαστε ξανά κοντά σας για μια πέμπτη σεζόν.

Το επόμενο ευχαριστώ το χρωστάμε στην οικογένειά μας, στους τεχνικούς μας. Τα παιδιά στις κάμερες, στο μοντάζ, στα φώτα, η δημοσιογραφική ομάδα… όλοι αυτοί κάνουν σαφώς πιο σημαντική δουλειά από μας. Τα παιδιά στις κάμερες μένουν όρθια 4 ώρες για να καθόμαστε εμείς σε ένα καναπέ και να κάνουμε εμείς τους χαριτωμένους».

Πηγή: yupiii.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης