Νέος γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ο Χρήστος Σίμος

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 15:59
Νέος γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ο Χρήστος Σίμος
Νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ορίζεται ο Χρήστος Σίμος, με απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως γ.γ. ήταν ο Λευτέρης Κρέτσος ο οποίος ανέλαβε υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ενώ ο Γιώργος Κρικρής διατέλεσε γ.γ. για δέκα ημέρες, καθώς παραιτήθηκε αφήνοντας αιχμές: «διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει», είχε τονίσει.

Το βιογραφικό του Χρήστου Σίμου

Ο Χρήστος Σίμος γεννήθηκε το 1977 στο Περιστέρι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα που αφορούσαν την εκπαίδευση, την καταγραφή των βάσεων δεδομένων για τις ανθρωπιστικές επιστήμες στην Ελλάδα, τον πολιτικό λόγο κατά την περίοδο της Μεταπολίτευσης και την κοινωνιολογία του αθλητισμού. Ως δημοσιογράφος εργάστηκε στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο και στο ραδιόφωνο.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018, 15:59