Νέες δοκιμασίες για τα κορίτσια του NTM!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011, 17:59
Νέες δοκιμασίες για τα κορίτσια του NTM!
Τζώρτζια, Νάνσυ, Ευαγγελία, Ιωάννα, Τζέσικα, Σιντορέλλα, Έλενα Ειρήνη… Νέα χρονιά, νέες δοκιμασίες αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος για τα οκτώ κορίτσια του Next Top Model: να κατακτήσουν την κορυφή.

Την ερχόμενη Δευτέρα, νέες δοκιμασίες περιμένουν τις οκτώ καλλονές:

-Τα κορίτσια συμμετέχουν σε casting του περιοδικού Glamour, έχοντας στο πλευρό τους τον Χάρη Χριστόπουλο

-Ένα fashion show… αληθινή δοκιμασία περιμένει τις υποψήφιες Next Top Models, οι οποίες καλούνται να αποδείξουν τον επαγγελματισμό τους διατηρώντας την ψυχραιμία τους…

-Το μάθημα της εβδομάδας αναλαμβάνει η Βίκυ Καγιά, η οποία παραδίδει στις κοπέλες μια φωτογραφική μηχανή και ποζάρει γι’ αυτές υπακούοντας στις οδηγίες τους!

-Η φωτογράφηση της εβδομάδας φέρνει στο νου το θρυλικό Νεοϋορκέζικο κλαμπ «Studio 54». Τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε μέλη ροκ μπάντας και ποζάρουν μπροστά στο φακό του Κωνσταντίνου Ρήγου.

-Η εβδομάδα είχε άλλη μια φωτογράφηση για τα κορίτσια, που καλούνται να επιμεληθούν το styling και να ποζάρουν με έναν άνδρα μοντέλο υποδυόμενες τη σκηνή ενός τσακωμού. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να επιλέξουν οι ίδιες τη στιγμή του «κλικ»! Στη συνέχεια επιλέγουν την καλύτερη λήψη τους και αξιολογούν η μία την άλλη!

Η φωτογραφία αυτή θα μετρήσει και στην απόφαση των κριτών για το ποια θα αποχωρήσει…

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011, 18:01