Ο Δημήτρης Μουλάς Γενικός Διευθυντής της Politics GlobalCom

Ο Δημήτρης Μουλάς Γενικός Διευθυντής της Politics GlobalCom
Η Politics GlobalCom ανακοινώνει ότι, από τις 8 Φεβρουαρίου 2010, τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Μουλάς.

O κ. Μουλάς ανήκει στην ιδρυτική ομάδα της εταιρείας και έχει υπάρξει επί σειρά ετών Group Account Director, ενώ από το 2007 είναι επικεφαλής του Τμήματος Εταιρικής Επικοινωνίας. Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor (ΒΑ) στο Marketing Management, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου (MSC) στην Επικοινωνία και τη Διαφήμιση του Πανεπιστημίου Aston University στην Αγγλία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιάννης Ράζος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Γενικό Διευθυντή τονίζοντας πως «το γεγονός ότι σήμερα ακολουθούμε το οργανόγραμμα μιας έμπειρης εταιρείας, που μπορεί να σχεδιάζει σε βάθος χρόνου, το οφείλουμε πέρα από εκείνους που μας εμπιστεύτηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, και σε αυτούς που έδωσαν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Δημήτρης όχι μόνο δίνει τον καλύτερο εαυτό του και είναι πάντα αποτελεσματικός, αλλά μας εμπνέει, με τον τρόπο που σκέφτεται και τον τρόπο που δουλεύει, να κάνουμε όλοι το ίδιο».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010, 19:07