Προλογίζει ο Cabinet Man:

«Κυρίες και κύριοι,
Το μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α., συνεργάτης εφημερίδων και περιοδικών, ειδικότητα σκιτσογράφος, ονόματι Γιάννης Καλαϊτζής, αφού επί δέκα συναπτά έτη παρωδούσε τη χρήση του διαδικτύου με τη γνωστή αράδα κάτω από την υπογραφή του, τελικά λύγισε και απέκτησε προσωπική ιστοσελίδα με τον πρωτότυπο τίτλο www.gianniskalaitzis.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιάννης ΚαλαϊτζήςΟ Γιάννης Καλαϊτζής έκανε στροφή 180ο, όπως ο διάσημος ζωγράφος κ. Τσόκλης, ο οποίος αφού μοσχοπουλήσει τα έργα του, αιφνιδίως τα χαρακτηρίζει “καλλιτεχνικά σκουπίδια” χωρίς να επιστρέφει – εξ όσων γνωρίζουμε – την αμοιβή, ή όπως ο Λουκιανός αν επιτρέπετε, που καθ’ όλη τη ζωή του λοιδορούσε τους παρακοιμώμενους της εξουσίας και κατάντησε αυλικός.

Ο μέγας πρόγονος όμως (ήταν Σύρος) κυκλοφορούσε με πορφυρούς χιτώνες και κατάχρυσες τιάρες, έργα άξιων τεχνιτών, ενώ ο εν λόγω σκιτσογράφος θα παρουσιάζεται εφεξής στην ηλεκτρονική του μορφή με τις γελοιογραφίες και τα κόμικς που κατασκεύασε ιδιοχείρως στην “Αυγή”, στο “Αντί”, στο “Τέταρτο”, στο “9”, στο “Ντέφι”, στη “ΓΑΛΕΡΑ” και, βεβαίως, στην “Ελευθεροτυπία”.

Τα εξώφυλλα, τα γελοιογραφικά πορτραίτα, τα βιβλία, τα κείμενα και τα συνειρμικά ντεκουπάζ (κάτι σαν σπλαχνοσκοπία), θα εμφανίζονται στον υπολογιστή σας, επειδή είναι βέβαιο ότι εξαντλήθηκαν οι αναγνώστες που θα αναζητούσαν την έντυπη εκδοχή τους και αφού η σύνδεση με τις ιστοσελίδες γνωστών και ικανών σκιτσογράφων εξασφαλίζει επιτυχία στο εγχείρημα της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.gianniskalaitzis.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη ιστοσελίδα με γελοιογραφίες, κόμικς, σκίτσα, κείμενα, γελοιογραφικά πορτραίτα και τη χορηγία του Τρίτου του Μακρύτερου.

Δελφοί

5/10/2010

Προσεχώς: Ο πραγματικός χάρτης της ιστοσελίδας αφενός και ο ωραίος χάρτης αφετέρου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης