Τριάντα χρόνια μετά τους «Ρεπόρτερς», ο Γιώργος Λιάνης επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από το δίκτυο HELLASNET.

Θα παρουσιάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα, πορτραίτα μεγάλων Ελλήνων ποδοσφαιριστών όπως οι: Νεστορίδης, Δομάζος, Σιδέρης, Λουκανίδης, Παπαϊωάννου, Κούδας, Χατζηπαναγής, Μαύρος, Οικονομόπουλος, Αντωνιάδης, Σαργκάνης, Καμάρας, Νικολάου, Δέδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τους περισσότερους από αυτούς, αλλά και με πολλούς άλλους μεγάλους ποδοσφαιριστές των περασμένων χρόνων, ο Γιώργος Λιάνης ετοίμασε ένα πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα. Στα απολαυστικά γυρίσματα πήραν μέρος οι: Νεστορίδης, Δομάζος, Σιδέρης, Λουκανίδης, Παπαϊωάννου, Υφαντής, Θεοφάνης, Μαύρος, Αντωνιάδης, Σαργκάνης, Θεοφιλόπουλος, Μάλλιαρης, Νικολάου, Οικονομόπουλος, Καμάρας, Δέδες, Σκρέκης, Φυλακούρης, Γλύκας, Ξανθόπουλος, Σταυρόπουλος, Μπονόβας, και ένα σύμβολο των ελληνικών γηπέδων, ο ξακουστός «Εθνικάρας», Γιάννης Ματζουράνης.

Στο δίωρο πρόγραμμα, οι «Θρύλοι» μιλούν σε μία ατμόσφαιρα σύμπνοιας και αγάπης όχι μόνο για τα κατορθώματά τους, αλλά και για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα αυτοί και το ποδόσφαιρό μας.

Την εποχή εκείνη, που τα γήπεδα ήταν ακόμα τόποι οικογενειακών συγκεντρώσεων, αναπαριστούν με τα τραγούδια τους, η Ηρώ Σαΐα και ο Ζαχαρίας Καρούνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρών στη συνάντηση ήταν ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, που προσέφερε ένα ανεκτίμητο δώρο σε όλους. Τέσσερα νέα τραγούδια του, που θα ακουστούν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και θα τα τραγουδήσει ο Παναγιώτης Δήμας.

Το εορταστικό πρόγραμμα θα προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22.30, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στις 21.00 και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου στις 15.30, σε επανάληψη, στα περιφερειακά κανάλια: Attica,alfa,sitia,irida,ena,plp,diktyo,trt,tvm.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης