Συντονιστείτε στο web zougla radio

O τραγουδιστής και τραγουδοποιός Μανώλης Φάμελλος θα είναι καλεσμένος αυτό το Σάββατο στις 20:00-22:00 στην εκπομπή «Music Therapy» των Κατερίνας Θέου και Νίκου Μαζαράκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τηλεακροατές του zougla radio θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της γενιάς του, της έντεχνης και ροκ μουσικής σκηνής, ο οποίος θα παρουσιάσει τον τελευταίο του δίσκο «Τι υπάρχει πιο πέρα».

Σύντομο βιογραφικό

Ο Μανώλης Φάμελλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Δεκεμβρίου του 1968. Ξεκίνησε την μουσική του σταδιοδρομία ως μέλος του συγκροτήματος «Οι ποδηλάτες» με τους οποίους κυκλοφόρησε τα άλμπουμ: Μανώλης Φάμελλος και οι Ποδηλάτες (+5 ανέκδοτα τραγούδια) (1993), Στο πάρκο των σκύλων (1996), Μαύρη αγάπη (1998).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1999 ξεκινά σόλο καριέρα. Τα προσωπικά του άλμπουμ είναι: Καθώς μικραίνει η μέρα (1999), Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι [cd single] (2000), Η ευτυχία είναι αυτό… (2000), Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι (remixes) (2001), Χαρταετός [cd single] (2002), Μια πολιτεία στο βυθό (2003), Ποτέ όπως πριν (2005), Η ψυχή του πάρτυ (2006), Η στιγμή που κρατάει για πάντα (2009)

Επίσης, έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και με άλλους καλλιτέχνες όπως οι: Νίκος Ζιώγαλας, Γιώργος Δημητριάδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Κάθοδος των Μυρίων, Γιώργος Νταλάρας, Τα Φώτα που Σβήνουν, Φένια Παποδήμα, Δημήτρης Κοργιαλάς, Ευγένιος Δερμιπασόγλου, Πέτρος Γαϊτάνος, Σταύρος Λογαρίδης, Grzegorz Turnau, Ελισάβετ Σπανού, Mark Eitzel, Ζακ Στεφάνου, Χάρις Αλεξίου, Στάθης Δρογώσης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Πέτα, Βασίλης Καζούλης και τον Γιάννη Κότσιρα.

Συντονιστείτε στo web zougla radio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης