Ο Β. Θωμόπουλος διευθυντής ειδήσεων στη ΝΕΤ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012, 12:56
Ο Β. Θωμόπουλος διευθυντής ειδήσεων στη ΝΕΤ
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως αλλάζει ξανά η θέση του διευθυντή ειδήσεων στην ΕΡΤ. Ο Βασίλης Θωμόπουλος προορίζεται για τη θέση στην οποία είχε οριστεί πριν μια εβδομάδα ο Στρατής Μπαλής. Προφανώς, η σχεδιαζόμενη αλλαγή προκλήθηκε από πιέσεις του ΠΑΣΟΚ και ως την Παρασκευή αναμένεται να έχει γίνει η αλλαγή.

Ο Β. Θωμόπουλος ήταν πάλι διευθυντής ειδήσεων στην ΕΡΤ όταν υπουργός (και αρμόδιος για την ΕΡΤ) ήταν ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη χτεσινή συνεδρίασή του, ενέκρινε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Αιμίλιου Λιάτσου και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Ενέκρινε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Γεώργιου Αντωνίου και την τοποθέτησή του στη θέση του συντονιστή των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΝΕΤ FM και της ΕΡΑ σπορ.

Επίσης, ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων κυρία Φωτεινή Γιαννουλάτου για τη λειτουργία του Euronews και την πορεία των διαδικασιών για τη σχεδιαζόμενη μετάδοση του ελληνικού προγράμματος στο δίκτυο.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012, 12:56