Πέρασαν 8 χρόνια από τη γέννηση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

Από τα πρώτα άρθρα του zougla.grΟκτώ χρόνια συνεχούς ενημέρωσης με μεράκι και πάθος στον διαδικτυακό κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα στοίχημα που δεν κερδίζεται ποτέ γιατί συνεχίζεται μαζί με τους αναγνώστες μας. Εκείνοι μας απογείωσαν στην κορυφή και μας τοποθέτησαν στην καθημερινότητά τους.

Στον χαοτικό διαδικτυακό χώρο τα εκατομμύρια αναγνωστών οδήγησαν το zougla.gr σε επανειλημμένα ρεκόρ επισκεψιμότητας μέσα και έξω από την Ελλάδα.

Η αξιοπιστία δεν χτίζεται με κολπάκια και ανακριβή ρεπορτάζ για λίγα κλικ παραπάνω. Γιατί το πάθος θέλει και μέτρο. Κι όταν χάνεται το μέτρο, η ενημέρωση πεθαίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mε την πάροδο του χρόνου προσαρμοστήκαμε στις ανάγκες σας με αλλαγές στην πρώτη σελίδα

Οι ενότητές μας αυξάνονται με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες του αναγνωστικού κοινού, προσφέροντας πλήρη και αδέσμευτη ενημέρωση στον πολίτη. Μαζί με την εφημερίδα η διαδικτυακή τηλεόραση, πρωτοπορία για τα ελληνικά δεδομένα, με ανταποκρίσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσε το δικό της χρώμα.

Χιλιάδες θέματα για όλους τους αναγνώστες μας

Στα 8α γενέθλιά μας, αποστασιοποιημένοι από σκοπιμότητες, υποδείξεις και συναλλαγές, συνεχίζουμε με μοναδικούς εντολείς όλους εσάς.

Στις εγκαταστάσεις του zougla.gr

Οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, εικονολήπτες, διοικητικοί του zougla.gr και της τηλεόρασής του σας ευχαριστούμε και σας διαβεβαιώνουμε ότι η επιλογή σας αποτελεί συμβόλαιο τιμής για την επόμενη φάση του οδοιπορικού μας…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης